Novinky - 24.03.2016 16:50

DORASTENCI VO FINÁLE!

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: HK Poprad

V prvom vzájomnom semifinálovom zápase, ktorý sa odohral na trenčianskom ľade, podľahli zverenci trénera Turana svojmu súperovi 4:3. Nasledujúci zápas bol opäť vyrovnaný. Z víťazstva sa nakoniec tešili Kamzíci, keď vyhrali 2:3 a vyrovnali stav série.

Séria sa presťahovala pod Tatry. Hráči v bielo-modrých farbách mali jediný cieľ. Vyhrať v svojom hrade. To sa im aj podarilo. V treťom zápase zdolali po predĺžení Trenčín v pomere 5:4. Od finálovej účasti delil Podtatrancov už len jediný krok. Ten sa im podarilo naplniť. V štvrtom zápase zdolali Popradčania svojho súpera jasným výsledkom 5:0 a zaistili si tak účasť vo finále.

Finálovým súperom hokejistov z HK ŠKP Poprad sa stali rovesníci zo Skalice. Práve Skaličania odštartujú sériu na domácom ľade. Zápasy sa hrajú 25. a 26. marca. 

Séria sa presťahuje pod Tatry v utorok 29. marca. Prípadný 4. zápas sa odohrá v stredu 30. marca. Na domáce zápasy vás pozýva aj Peter Žifčák, výkonný riaditeľ HK Poprad: ,,Všetkých rodičov s malými hokejistami pozývame na večerný finálový zápas." Zápasy hrané 29. a 30. marca sa odohrajú o 17:00 hod. na Zimnom štadióne mesta Poprad. „Vstup je voľný," doplnil Žifčák.