Novinky - 20.10.2024 20:31

HK Dukla Ingema Michalovce - HC Košice 2:4 v 12. kole Tipos extraligy

Tomáš Magáth Autor: Tomáš Magáth | Zdroj: tasr / jojsport

Všetky zápasy hokejovej Tipos extraligy možno sledovať na mobiloch, počítačoch či televíznych obrazovkách aj prostredníctvom aplikácie JOJ PLAY. 

Aj dnes s nami hrajte o 350€! Pozorne sledujte naše hokejové štúdiá, alebo viac informácii zistite TU.

Hokejisti HC Košice zvíťazili v 12. kole Tipos extraligy na ľade HK Dukla Ingema Michalovce 4:2. Po triumfe v šlágri kola preskočili svojho súpera a posunuli sa na priebežné druhé miesto tabuľky za Spišskú Novú Ves. Na konte majú 25 bodov, Michalovce a Slovan Bratislava o jeden menej. Michalovce prvýkrát v sezóne prehrali v dvoch zápasoch za sebou, v piatok podľahli domácim Spišiakom 1:5.
        Po trojzápasovej absencii sa do zostavy "oceliarov" vrátil kapitán Michal Chovan a na víťazstve sa podieľal dvoma gólmi a asistenciou. Košičania nastúpili už aj s najnovšou akvizíciou Olivierom Archambaultom, ktorý v "košickom" debute asistoval pri prvom góle hostí.

        TEL, 12. kolo:
        HK Dukla Ingema Michalovce - HC Košice 2:4 (0:0, 1:3, 1:1)
        Góly: 33. Daugavinš (Bodák, Slováček), 58. Valach (Rockwood) - 22. Gildon (Archambault, Teves), 30. Martel (Jääskeläinen), 35. Chovan (Petráš, Teves), 51. Chovan (Bartánus). Rozhodcovia: Snášel, T. Orolin - Tichý, Durmis, vylúčení: 5:5 na 2 min., presilovky: 1:2, oslabenia: 0:0, 3223 divákov.
        Michalovce: Junca - Bodák, Slováček, Meliško, Brejčák, Drgoň, Kulda, Pišoja - Daugavinš, Rockwood, Krastenbergs - Svitana, Johnson, Fominych - Valach, Gabriel, Michnáč - Kabáč, Solenský, Vašaš - Fedor

        Košice: Riečický - Parlett, Teves, Ferenc, Gildon, Bartoš, Deyl, Mitro - Mikúš, Krivošík, Archambault - Jääskeläinen, Pollock, Petráš - Bartánus, Chovan, Martel - Repčík, Havrila, Šimun

Tomáš Magáth

Tomáš Magáth

Viac článkov od autora