Novinky - 27.10.2016 23:16

Deti na hokej

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: Daniel Laškody

Od začiatku aktuálnej hokejovej sezóny pokračuje v slovenských mestách projekt Deti na hokej. Ide o jeho druhý ročník ktorý obsahuje sériu 36 podujatí. Hlavnými cieľmi projektu sú zanechať v pamäti malých účastníkov podujatí pozitívnu skúsenosť s hokejom a zimným štadiónom, zoznámiť rodičov potenciálnych hokejistov s hokejovým prostredím, pomôcť hokejovým klubom v materiálnom vybavení kategórie prípravky formou darovania 10 ks hokejového výstroja malým hokejistom, a zvýšiť členskú základňu v najmladšej kategórii a vytvoriť tak zdravé športové konkurenčné prostredie.

Ak sa pýtate prečo hrať hokej, tak máme pre vás niekoľko odpovedí. V súčasnosti ide o kolektívny šport č. 1 na Slovensku. Na druhej strane je hokej skvelý spôsob trávenia voľného času, pri ktorom sa deti naučia žiť v kolektíve, spoznajú kamarátov a zažijú pocit radosti a víťazstva.

Projekt je určený najmä pre deti vo veku 5-7 rokov, čo je ideálny vek na začatie s hokejom, ale dvere má otvorené každé dieťa, aj keď má viac rokov. A samozrejme aj dievčatá. Dieťa nemusí vedieť korčuľovať. Stačí, ak bude mať hokejku, korčule, prilbu a vôľu začať. O ostatné sa postará klub a skúsení tréneri.

Ešte stále váhate? Príďte v nedeľu spoločne s vašimi ratolesťami na zimný štadión a presvedčíme vás, že hokej je zábava!