Novinky - 20.09.2016 21:29

Jurinyi sa stal novým riaditeľom

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: HK Poprad

Ľudovít Jurinyi v minulosti pôsobil v Poprade ako aktívny hráč A mužstva, posledných 10 rokov sa venuje svojej obchodnej činnosti a samozrejme hokeju, kde bol pred 3 rokmi zodpovedný spolu s partnermi za vytvorenie klubu Paneuropa KINGS v nadnárodnej suťaži EUHL a jeho progresívny rozvoj. Jurinyi študoval na Fakulte telesnej výchovy a športu v Bratislave, kde úspešne ukončil štúdium so špecializáciou pre ľadový hokej s najvyššou možnou trénerskou licenciou. Naďalej zostáva aj na pozícii asistenta trénera HK Poprad. 

„Som skutočne veľmi potešený, že som sa stal novým riaditeľom a súčasťou veľmi perspektívneho realizačného tímu HK Poprad. Správnej rade klubu ďakujem za oslovenie na spoluprácu a za ich prejavenú dôveru. Vidím veľký potenciál vrátiť späť popularitu popradskému hokeju. Klub bude pod novým vedením pokračovať v ceste inovatívy, efektivity a profesionality, no bez podpory našich partnerov, mesta a fanúšikov to samozrejme nebude možné. Záleží mi na hokeji v Poprade, ktorý je jedným z nositeľov športového zážitku a vyžitia našich fanúšikov v celom okrese," povedal nový riaditeľ klubu Ľudovít Jurinyi.

Skutočne je cítiť, že hokejový klub marketingovo napreduje a výsledky sú čoraz lepšie. Dôkazom toho sú nielen noví partneri, ale aj úspešný ročník Tatranského pohára 2016 a záujem európskych TOP klubov prísť aj na ďalší ročník. Prioritou je, aby sme dokázali našou tímovou prácou presvedčiť o výnimočnosti klubu a prilákať partnerov nielen z nášho regiónu, aby s nami spolupracovali a podporovali nás.

„Náš klub sa zapája do rôznych aktivít aj mimo hokeja - bežeckých, charitatívnych (Dobrák od kosti) či gastronomických. Znamená to, že klub nemá iba športové zameranie, ale aj humánne a morálne. V skutočnosti sa pracuje na rôznych podporných aktivitách pre nadšencov hokeja, aby opäť prišli na hokejový zápas a vnímali celé podujatie ako športový a kultúrny rodinný zážitok," povedal Ľudovít Jurinyi.

Kamzíkom sa štart sezóny veľmi nevydaril, no v každom prípade je to iba začiatok.

„Štart sezóny síce nebol najideálnejší, ale podarilo sa nám spolu s veľkou podporou nášho fanklubu vyhrať posledné dva zápasy. Je dôležité povedať, že sme postavili v podstate nové mladé mužstvo, ktoré má v sebe veľký potenciál. Chviľku trvá, kým sa mužstvo dokáže optimálne zohrať a treba povedať, že chlapci spolu fungujú iba mesiac a pol, čo je veľmi krátka doba. Musíme byť trpezliví. Samozrejme všetci chceme vyhrávať a my tento pocit chceme dať našim fanúšikom čo najčastejšie. Nechcem hovoriť o play off, no v každom prípade sa budeme snažiť, aby sme v tabuľke stúpali na vyššie miesta a o to viac vyzvať ľudí, aby nás prišli v tomto smere podporiť na štadión. Ako vieme, hokej je tímová hra a toto je základný kameň, na ktorom staviame celú organizáciu. Tímovo musíme hrať nielen na ľade, ale komplet v celej našej organizácii. Dôležitým aspektom je aj atmosféra počas zápasov a úprimne poviem, že hráčom sa hrá oveľa lepšie vo výbornej atmosfére, ak je „plný dom" a hlavne fanúšik by tu mal byť pre nich vždy, aj keď sa klubu nedarí. Hovoríme, že v jednote je sila!," vyslovil sa nový riaditeľ.

Už v krátkom čase vám predstavíme novú štruktúru HK Poprad.