Novinky - 19.08.2016 16:09

Na Spišskom pohári aj Poprad „B“

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: Miloš Toporcer

Od 23. do 25. augusta sa v Spišskej Novej Vsi koná tradičný hokejový turnaj Spišský pohár. Účastníkmi aktuálneho ročníka budú domáci celok, Liptovský Mikuláš, Prešov a Poprad "B".

V našom širšom kádri je pred novou sezónou ešte veľa adeptov na extraligový dres, a tak sa vedenie rozhodlo prihlásiť na neďaleký turnaj. Práve v Spišskej Novej Vsi by sa malo rozhodnúť o tom, kto má na účinkovanie v drese s kamzíkom na hrudi. Tento ťah sa páči aj trénerovi Jurinyimu: „keďže máme momentálne v tíme veľa hráčov ktorí bojujú o konečné miesto v našej zostave, tak potrebujeme hrať čo najviac zápasov. Aj preto sme sa rozhodli zúčastniť Spišského pohára. Je to taktiež ideálna príležitosť pre našich juniorov, aby otestovali svoje schopnosti medzi seniormi. Ideálne je aj načasovanie podujatia. Najlepší hráči potom dostanú priestor aj na Tatranskom pohári.“

Poprad sa postupne stretne v utorok o 18:00 so Spišskou Novou Vsou, v stredu o 15:00 s Liptovským Mikulášom a štvrtok o 15:00 s Prešovom. Vstupné na dvojzápas je 1 euro.