Novinky - 14.11.2016 12:26

Poltucet pre Žilinu

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: MsHK, snímka: Silvia Turcerová.

18.kolo Tipsport ligy:

MsHK DOXXbet Žilina – HC'05 iClinic Banská Bystrica 2:6 (1:3, 1:2, 0:1)



Góly: 12. J. Jurík (Hovorka, Handlovský), 40. Hovorka (Handlovský, Den. Rehák) - 4. Wishart (Trukno), 9. Buc (Surový, Hickmott), 16. Maione (Buc, Surový), 29. Surový (Kubka, Hickmott), 30. Róth (Bezúch), 48. Maione (Hickmott, Surový). Rozhodovali: Snášel – Bednár, Gajan, vylúčení: 4:3, presilovky: 0:1, oslabenia: 0:0,  1 195 divákov.

Zostava: Tomek (30. Mikoláš) – Den. Rehák, P. Mikuš, D. Brejčák, Juraško, Drábek, Macejko, Kříž, Gutwald – Handlovský, Hovorka, J. Jurík – Rogoň, Húževka, Švihálek – Konečný, Holovič, Stupka – E. Švec, Ondruš, Gmitter.

HLASY trénerov po stretnutí:

Milan Jančuška, tréner MsHK DOXXbet Žilina: "Zápas nám nevyšiel podľa predstáv. O výsledku rozhodli dva momenty, naša nepremenená šanca za stavu 1:2 a zbytočný faul Stupku, kedy sme museli hrať v trojici a dostali sme gól. Banská Bystrica hrala veľmi dobre, bola silnejšia na puku, v osobných súbojoch a v takejto forme to chcelo na jej zdolanie nadštandardný výkon všetkých našich hráčov, ktorý však neprišiel. Dostali sme lacné góly a keď prehrávate o dva góly s takýmto súperom, veľmi ťažko sa zápas dá zvrátiť. Pre nás to bola veľká škola do ďalších zápasov."


Vladimír Országh, tréner Banskej Bystrice: "Videli sme dobrý zápas vo vysokom tempe, najmä prvé dve tretiny. Šance boli na oboch stranách, dostali sme sa do vedenia a súper musel otvoriť hru, v ktorej sme využili okienka. V tretej tretine sme si výsledok postrážili, podali sme veľmi dobrý výkon proti kvalitnému súperovi. Sme spokojní s výkonom aj s výsledkom."