Novinky - 20.07.2016 12:42

Barani odštartovali letnú prípravu aj s Jurajom Cebákom a Jánom Ťavodom

Huste.tv Autor: Huste.tv
Okrem už vopred avizovaných posíl bol medzi nimi aj dve nové tváre – Juraj Cebák a Ján Ťavoda. Vedenie HC ´05 iClinic Banská Bystrica sa s obidvomi bekmi dohodlo na ročnej spolupráci.

Juraj Cebák sa vracia pod Urpín po štyroch sezónach strávených v HC Košice. 33-ročný odchovanec prievidzského hokeja odohral v slovenskej najvyššej súťaži už 690 stretnutí s bilanciou 63 gólov a 158 asistencií. V bystrickom drese Juraj pôsobil v sezónach 2010/2011 a 2011/2012. Za slovenskú reprezentáciu nastúpil v 4 stretnutiach.

Ján Ťavoda je zvolenský odchovanec. Doteraz si pripísal 263 štartov v slovenskej Extralige, v ktorých sa mu podarilo streliť 8 gólov a 35-krát asistovať.

Sedem týždňovú letnú prípravu povedie Vladimír Országh spolu s kondičnými trénermi Jurajom Moravčíkom a Máriom Kalinom. Po krátkej dovolenke sa mužstvo stretne 18. júla a na ľad by Országhovi zverenci mali vykorčuľovať už 20. júla.

Aktuálny káder HC ´05 iClinic Banská Bystrica:

Brankári:
Andrej Košarišťan
Vilim Rosandič

Obrancovia:
Ivan Ďatelinka
Juraj Cebák
Martin Gründling
Ján Ťavoda
Daniel Gachulinec
Peter Lunter
Samuel Ivanič
Oliver Košecký

Útočníci:
Roman Tománek
Tomáš Zigo
Matej Češík
Patrik Lamper
Tomáš Matoušek
Mário Lunter
Juraj Bezúch
Mário Róth
Maroš Surový
Martin Ambroz
Filip Adamčík
Kristián Ferleťák
Martin Andrisík
Peter Valent
Alex Tamáši

Individuálna príprava:
Jason Bacashihua
Tomáš Surový
Petr Kafka
Peter Mikuš
Mislav Rosandič

Barani zahájili letnú prípravu aj s Jurajom Cebákom a Jánom ŤavodomBarani zahájili letnú prípravu aj s Jurajom Cebákom a Jánom ŤavodomBarani zahájili letnú prípravu aj s Jurajom Cebákom a Jánom ŤavodomBarani zahájili letnú prípravu aj s Jurajom Cebákom a Jánom Ťavodom