Novinky - 12.11.2014 11:40

HLASUJTE O NAJKRAJŠÍ OKTÓBROVÝ GÓL TIPSPORT EXTRALIGY A PODPORTE MICHALA HUDECA

Huste.tv Autor: Huste.tv

Krásne góly tentoraz padali Zvolenčanom - do užšieho výberu sa dostala hneď dvojica spod Pustého hradu. Fanúšikovia (nielen) HKm môžu hlasom oceniť nielen nádherný slalom Radovana Puliša, ale tiež dokonalé presilovkové vyšachovanie martinskej obrany zakončené presným zásahom Lukáša Juríka. Obdivuhodné zrýchlenie Petra Bartoša a biliardová presnosť Arneho Krotáka a Michala Hudeca dopĺňajú októbrovú finálovú päťku. Kto vymení v exkluzívnej zlatej prilbe Nitrana Jakuba Ručkaya, o tom rozhodnú už samotní fanúšikovia.

Hlasovanie v aplikácii

Hlasovanie prebieha v aplikácii na Facebooku na https://www.facebook.com/hc05banskabystrica/app_277435575787560. Fanúšikovia okrem podpory svojho favorita môžu vyhrať aj zaujímavé ceny - kredity na tipovanie, dres svojho obľúbeného tímu, alebo celosezónnu permanentku.


Najkrajší gól sezóny

Vrcholom ankety bude hlasovanie o najkrajší gól sezóny, ktoré sa uskutoční počas play off. Fanúšikovia v ňom budú vyberať spomedzi mesačných víťazných gólov. Autor TOP presného zásahu získa novú trofej, Zlatú prilbu Tipsport Extraligy, ktorú vytvorila sochárka Mira Podmanická.