Novinky - 13.03.2014 13:35

Fan Shop otvorený

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: hc05

Už od slávnostného otvorenia, ktoré sa uskutočnilo 8.3.2014 o 15.00h sa teší FAN SHOP Vašej priazni. Na slávnostnom otvorení sa zúčastnili hráči HC ´05 Banská Bystrica, menovite Radomír Heizer, Tomáš Matoušek, Tomáš Zigo, Rastislav Konečný, Dominik Kadura a tréner Vladimír Országh, za čo im veľmi pekne ďakujeme.

FAN SHOP bol začiatkom tohto týždňa doplnený o ďalší zaujímavý sortiment.

Medzi FAN predmetmi, ktoré si v predajni Intersportu môžete zakúpiť nájdete: 
tričká, mikiny, FAN dresy vo všetkých farbách, puky s logom play off, minidresy do auta, šál, originálne dresy, rôzne prívesky na kľúče, šiltovky, zimné čiapky, buffy, dresy v juniorských a detských veľkostiach, hrnčeky s fotografiami hráčov, podsedáky, odznaky a magnetky.

Ďalej by sme Vás chceli upozorniť na skutočnosť, že FAN dresy, ale aj originálne dresy Vám vieme vyrobiť s menom a číslom podľa Vášho želania. Stačí navštíviť náš FAN SHOP v Intersporte, vyplniť objednávkový formulár s potrebnými údajmi a do 7 pracovných dní máte Váš dres na želanie hotový.


Všetky tieto veci určite potešia každého fanúšika HC ´05 Banská Bystrica a sú vhodné aj ako skvelý darček pre Vašich blízkych. Samozrejme kúpou FAN predmetov podporujete priamo aj náš hokejový klub, za čo sa Vám chceme úprimne poďakovať .

Kontaktné údaje pre FAN SHOP HC ´05 Banská Bystrica:
predajňa Intersport
Europa SC, prízemie
Na Troskách 25, 97401 Banská Bystrica
Telefonický kontakt: +421 48 423 05 23
E-mail: [email protected]
Otváracie hodiny: každý deň od 9.00 h do 21.00 h

Nový Fan Shop HC ´05 Banská BystricaNový Fan Shop HC ´05 Banská BystricaNový Fan Shop HC ´05 Banská BystricaNový Fan Shop HC ´05 Banská BystricaNový Fan Shop HC ´05 Banská Bystrica