Novinky - 17.02.2014 12:16

FANÚŠIČKA, KTORÚ TRAFIL PUK, OBEDOVALA S BAMBÚCHOM A HEIZEROM

Huste.tv Autor: Huste.tv

Hráčsky tím v spolupráci s fan klubom sa rozhodol dievčine spríjemniť liečbu. Naša fanynka dostala ponuku ísť na obed a mohla si vybrať aj obľúbeného hokejistu, či hokejistov. Príjemné posedenie pri chutnom jedle tak strávila s Lukášom Bambúchom a Radomírom Heizerom.

„Je to super. Som rada, že som s nimi mohla obedovať. Sú to skvelí chalani, potešili ma. Dostala som dres Banskej Bystrice s podpismi všetkých hráčov tímu. Budem ho nosiť na každý zápas, na ktorý pôjdem. Na hokej určite nezanevriem. V taške mám aj ďalšie darčekové predmety. Nečakala som, že sa takto hráči ku mne zachovajú. Mám z toho veľkú radosť,“ netajila svoje pocity pre Bystricoviny študentka Petra z gymnázia Andreja Sládkoviča.

Fanúšičke ostala nad nosom, kam ju puk trafil, jazva. Cíti sa už oveľa lepšie. Na zážitok z duelu by chcela čo najskôr zabudnúť. Na hokeji odvtedy nebola, pretože mamina ju nechce pustiť.

„Verím tomu, že ju zlomím a budem môcť chodiť na zápasy. Sľúbim jej, že si vyberiem už iné sedadlá, ktoré sú vyššie. Chápem, že má maminka o mňa strach, ale aj takéto situácie patria k hokeju. Nehnevám sa na hráča Piešťan, ktorý puk poslal mimo ihrisko. Zisťovala som ktorý to bol a vychádza to na obrancu Raisa,“ prezradila nám fanynka.

Lukáš Bambúch nechystá odvetu pre Raisa. Aj on si uvedomuje, že piešťanský hokejista poslal puk mimo hraciu plochu nechtiac. Náš robustný obranca je predovšetkým rád, že sa nič vážnejšie nestalo.

„V prvom momente, keď som videl krvou zaliatu tvár Petry, nebolo mi všetko jedno. Nepamätám si toľko krvi v hľadisku. Bolo to určite nepríjemné, preto sme sa rozhodli aspoň takto našu fanúšičku potešiť. Na Raisa si neposvietim v ďalšom zápase, veď za to nemohol,“ vyjadril sa ´Bambino´.

Druhým hráčskym členom obedu s fanynkou ´baranov´ bol útočník Radomír Heizer. Takmer vždy usmiaty hokejista toho veľa nenahovorí, no Petre odpovedal na otázky a bol rád, že jej spríjemnil deň.

„Verím, že sa jej už nič podobné nestane. Bolo to príjemné posedenie, obed nám všetkým chutil a budeme sa teraz snažiť potešiť nielen ju, ale aj všetkých fanúšikov postupom v play-off čím najvyššie. Dúfam, že maminka už Petru pustí na hokej a bude nám naďalej fandiť,“ uviedol po stretnutí v reštaurácii Rusticana v Banskej Bystrici náš produktívny center.

zdroj: www.bystricoviny.sk