Novinky - 15.01.2014 11:51

RASTISLAV GAŠPAR: MOJOU SNAHOU JE NA SEBE PRACOVAŤ

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: Miroslav Čief

Ako to už však veľakrát v takýchto prípadoch býva, nestalo sa tak, útočník Rastislav Gašpar sa krátko pred ním zranil. Neberie to ako tragédiu a už sa naplno myšlienkami nastavuje na pôsobenie v našom áčku.


V mužstve Ernesta Bokroša zažil pekné hokejové chvíle. "Páčilo sa mi tam, boli sme super partia, či už v šatni, alebo na ľade. Že sa mi postupne začalo dariť a stal som sa najlepším strelcom tímu, tak to ma samozrejme teší, ale nie je to dôležité. Snažili sme sa hrať ako tím," rozhovoril sa a opísal aj spomínaný smolný moment, keď sa zranil. "Stalo sa tak v poslednom extraligovom zápase so Zvolenom. Zachytil som sa o korčulu s protihráčom, padol som a galiba bola na svete, natiahol som si väzy v kolene. Mrzelo ma to, ale nemalo význam sa tým trápiť," neveselo sa obhliadol späť. 
Po liečbe si našiel miesto v našom A- tíme a hneď v prvom zápase v Piešťanoch skóroval a nezaprel v sebe kanonierskeho ducha. "Dúfam, že mi to pôjde aj v našom drese a budem nápomocný tímu. Mojou snahou bude pracovať na sebe a hrávať pravidelne. Máme dobré mužstvo a verím, že ešte v tejto sezóne s ním urobíme nejaký úspech," zakončil mladý banskobystrický talent.