Novinky - 16.05.2013 11:39

HC ´05 ZAČALO S LETNOU PRÍPRAVOU, TÉMOU DNEŠKA ZATIAĽ ODCHODY

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: Miroslav Čief

Začalo sa hneď dvojfázovo, budúci týždeň sa hráči podrobia podrobnejším fyzickým testom. V mužstve zatiaľ trénujú: Andrej Košarisťan, Richard Sabol (brankári), Lukáš Bambúch, Jakub Predajniansky, Tomáš Devečka, Michal Styk, Marián Mikuš, Mislav Rosandič , Daniel Chachulinec (obrancovia), Patrik Lamper, Radomír Heizer, Radoslav Macík, Ľuboš Fajčák, Eduard Šimun, Mário Lunter, Vladimír Dolník, Tomáš Zigo, Rastislav Gašpar (útočníci).

Príchod posíl je stále ešte v rodiacom sa štádiu. Je však zrejmé, že prídu viacerí hráči, niektorí hráči z minulej sezóny sa k mužstvu pripoja až neskôr. Éterom tak dosiaľ výraznejšie rezonujú odchody z kádra - týkajú sa Jána Sýkoru (Plzeň, český majster), Mateja Češíka (Košice), Branislava Kubku (Karlove Vary) a viacerých ďalších hráčov. O týchto záležitostiach budeme po pečatení hráčskych zmlúv informovať.

Mužstvo vo svojom nasadenom tréningovom tempe zotrvá do 5. júla, po krátkej dovolenke sa potom opäť stretnú 22. júla. Na ľad by mali hráči vykorčuľovať od 1. augusta, kde si neskôr zmerajú sily vo viacerých prípravných zápasoch. Vyvrcholením bude tak ako minulý rok herné sústredenie vo Švajčiarsku.