Novinky - 05.12.2014 08:04

Mikulášsky zápas kamzíkov proti Zvolenu

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: Korzár, Foto: RISO

V čase zápasu bude na námestí v Poprade chodiť Mikuláš. Mikulášske prekvapenie pripravil pre svojich fanúšikov aj HK Poprad, keď dnešný duel uvidia fanúšičky a deti zadarmo. Jedinou podmienkou mikulášskej akcie je, aby si ženy a deti v pokladniach zimného štadióna vyzdvihli lístok v hodnote 1 cent. Po štyroch prehrách v rade zastavili kamzíci nepriaznivú sériu v uplynulom kole v Žiline, kde vyhrali 3:0. V tabuľke však klesli na štvrtú priečku a ich dnešný súper zo Zvolena je len s trojbodovou stratou hneď za nimi. Aj preto sa pod Tatrami odohrá šesťbodový zápas.

V ostatnom bloku na ľade súperov získali Popradčania tri body. Po prehre v Skalici (3:6) podľahli aj pod Zoborom Nitre (1:3). Vyhrali až pod Dubňom (3:0), kde získali nielen dôležité tri body, ale aj späť stratené sebavedomie.
„S počtom získaných bodov určite nie je spokojnosť. Minimálne v Skalici tá prehra veľmi mrzí. Určitým spôsobom sa to prejavilo aj v zápase s Nitrou. Dovolím si tvrdiť, že keby sme v Skalici uspeli, súboj v Nitre by v koncovke vyzeral inak. Bolo to výborné stretnutie, hralo sa hore–dolu, rozhodli detaily. Chýbala nám však pohoda na hokejkách. V Žiline sme to zvládli z hernej aj taktickej stránky. Dobre sme korčuľovali, aj keď sme hrali iba na tri päťky. V Žiline je zvláštne prostredie, nebol to ľahký zápas. Pohorelo tam už viacero favoritov,“ bilancoval tréner HK Poprad Milan Jančuška.

Čítajte viac TU