Novinky - 21.01.2013 21:58

KÁDER HC ´05 BANSKÁ BYSTRICA OPÚŠŤA NED LUKACEVIC

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: HC05

Hráč sa včera s vedením klubu dohodol na ukončení zmluvy po obojstrannej dohode z viacerých dôvodov. Jeho kariérne kroky sú nateraz nejasné, ponúk na angažmán z iných klubov má však viacero.

Kanaďan Lukacevic bol prvou zámorskou posilou nášho mužstva v novembri minulého roku. Pomerne rýchlo sa aklimatizoval do našich podmienok a presvedčil o svojich ofenzívnych kvalitách. Obľubu si našiel aj u našich fanúšikov. Za 15 zápasov v našom drese si pripísal na svoje bodové konto 11 kanadských bodov za 3 góly a 8 asistencií. Za pôsobenie v našom klube mu ďakujeme!

Vedenie HC ´05 tak odchody muselo kompenzovať aj príchodmi. Z prvoligovej Senice k nám na striedavé štarty prichádzajú dvaja hráči – obranca Ondrej Janík (18.9.1990) a útočník Vladimír Lantoš (20.2.1990), ktorý sa výborne uviedol v svojej premiére v zápase proti Skalici, v ktorom sa dostal do viacerých gólových šancí nášho mužstva. Na striedavý štart z Detvy k nám prichádza aj skúsený útočník Martin Trochta (21.2.1979), majúci za sebou už nejeden extraligový angažmán, či už v Liptovskom Mikuláši, Trenčíne alebo Zvolene.