Novinky - 16.01.2013 09:20

KÁDER HC ´05 NATERAZ OPÚŠŤAJÚ VIACERÍ HRÁČI

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: HC05

Na hosťovanie do prvoligovej Detvy odchádza trojica mladíkov Tomáš Zigo, Juraj Petro a Michal Styk. Všetci traja boli donedávna hráčmi našej juniorky, až túto sezónu dostali väčší priestor v našom A - tíme. Hosťovanie v 1. lige im tak môže k ďalšiemu hokejovému napredovaniu len napomôcť a záleží len na nich, či si svojimi kvalitnými výkonmi vypýtajú pozornosť a vrátia sa do našej šatne, kde po sebe nateraz zanechali prázdne miesta

Pre úplnosť dodávame, že Tomáš Zigo odohral v tejto sezóne v našom drese 37 zápasov s bilanciou 2 góly a 1 asistencia, Juraj Petro v 35 zápasoch skóroval 3 krát a pripísal si 2 asistencie a obranca Michal Styk odohral 32 zápasov, v ktorých vsietil 2 góly a na svoje konto si pripísal taktiež 2 asistencie.

Definitívny koniec v klube sa však týka dvoch hráčov – Petra Novajovského a Petra Kopeckého. Obidvaja skončili svoje pôsobenie po vzájomnej dohode. Prvý menovaný k nám prišiel v závere januára minulého roku a kvalitnými výkonmi si vypýtal angažmán aj pre tento extraligový ročník. V tejto sezóne si náš obranca pripísal v 30 zápasoch 5 gólov a 4 asistencie.

Koniec angažmánu sa týka aj Petra Kopeckého, ktorý sa po svojom príchode s Trenčína nedokázal výraznejšie presadiť a nenaplnil očakávané vedenia klubu a trénerov. Hráč v tejto extraligovej sezóne odohral 16 zápasov s bilanciou 2 góly a 1 asistencia. Časť z nich si pripísal aj v našom drese, v ktorom skóroval v domácom zápase proti Popradu.

Všetkým hráčom za služby odvedené pre náš klub nateraz ďakujeme!