Novinky - 19.12.2012 18:33

PROTI MARTINU V ŠPECIÁLNYCH DRESOCH A S OCENENÍM OSOBNOSTÍ, V ŠTVRTOK HRÁČI VYČARUJÚ ÚSMEVY

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: Miroslav Čief

V predvianočnom čase odohráme slávnostnejší zápas, v ktorom nastúpime v špeciálnej edícií dresov. Na programe bude aj slávnostné oceňovanie našich bývalých hráčov a funkcionárov.

Veríme však, že vo sviatočnom duchu nebudú len aktivity klubu, ale že náš štadión sa zaplní do posledného miestečka a vychutnáme si trojbodový darček nášho mužstva.

Slipčenko a spol. vyčarujú detské úsmevy

Naši hráči Róbert SlipčenkoLukáš Bambúch a Branislav Kubka sa na druhý deň po martinskom zápase predstavia aj vo futbalovom prevedení a podporia charitatívny zápas OZNew Faces. Pôjde o futbalový zápas, ktorého sa zúčastnia viacerí slovenskí futbaloví reprezentanti či hráči z klubov našej najvyššej futbalovej súťaže.

Oficiálna pozvánka New Faces:

Charitatívny zápas Vyčarujme deťom úsmev aj tento rok

Nie každý človek má možnosť žiť plnohodnotný život. Nie každé dieťa má šancu vyrastať s rodičmi, v šťastí a užívať si radosti dospievania. Nie je málo tých ľudí, ktorým život sťažila zákerná choroba, a veľa je takých, ktorí i napriek bolesti a utrpeniam nestratili svoju nádej. Takýmto ľuďom treba pomôcť. Pomôcť dostať sa na nohy života a vyčarovať im na tvári úsmev, pretože tak to po správnosti má byť. Nikdy by sme nemali zabúdať na tých druhých a aspoň malým dielom by sme sa mali s nimi podeliť o našu radosť. Snažíme sa pomáhať aj my, Občianske Združenie New Faces, ktoré aj vašim pričinením „vyčaruje deťom úsmev“ aj tento rok.

Po vzore minulých rokov sme sa rozhodli nadviazať a neprerušiť pokračovanie benefičnej akcie Vyčarujme deťom úsmev, ktorá sa stretla so záujmom širokej verejnosti. Napomohla tomu zaangažovanosť a dobré srdce futbalových reprezentantov Slovenska, či našich futbalových klubov, ktoré zorganizovali finančnú zbierku pre pomoc onkologicky chorým deťom, venovali svoje dresy do dražby a osobnou účasťou podporili benefičnú akciu, ktorá nie je len o halovom futsale. Je o dobrote a dobrosrdečnosti tých, ktorí ukázali obrovské srdce a pokoru voči ľuďom, ktorí ich pomoc potrebujú a budú zaň neskutočne radi.

Akcia sa uskutoční aj tento rok, tj. v sobotu 20.12. 2012 o 17:30 h v športovej hale Štiavničky. Účasť prisľúbili a svoje futbalové majstrovstvo nám predstavia hráči českého majstra z Plzne, menovite Ďuriš, BakošLimberský, slovenskí reprezentanti Sylvestr (Aue),Jakubko (Perm), či hráči z našej Corgoň ligy: BorošPančíkPovažanec (B. Bystrica),Adámik, Petráš (Prešov), Lietava (Trnava), ĎubekMasloGreššák (Ružomberok), Gajdoš,ChudýŠimončič (Nitra), HalenárGrendel (Slovan), PečovskýPich (Žilina).

Potešia sa aj fanúšikovia hokejového HC ´05, ktorí budú mať možnosť zhliadnuť svojich hráčov SlipčenkaKubku či Bambúcha bez korčúľ či prilby, no zato v halovkách čarujúc s loptou.

Vyčarovať úsmev na tvárach detičkám na klinike Pediatrickej onkológie a Hematológie v Banskej Bystrici môžeme však všetci spoločne. Stačí prísť, vychutnať si futbalové majstrovstvo tých najlepších a svojou trochou pomôcť tým, na ktorých by sme nemali zabúdať. Tešíme sa na Vašu účasť!