Novinky - 30.01.2015 11:11

V Poprade skončila šestica hráčov

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: HK Poprad, Foto: RISO
"Pred dôležitou časťou sezóny sme sa podľa výkonnosti týchto hráčov rozhodli uvoľniť ich do iných klubov," vysvetľuje výkonný riaditeľ klubu HK Poprad Tibor Turan. "S každým z týchto hráčov sme hovorili a individuálne im vysvetlili dôvody nášho rozhodnutia," dodáva Turan.
Káder kamzíkov sa v posledných dňoch doplnil o nových hráčov, čím vznikol pretlak na hráčskej lavičke. Najnovšou posilou sa stal útočník Dávid Gríger, ktorý prišiel do Popradu na hosťovanie do konca sezóny z juniorky Karlových Varov. Tá pre finančné problémy skončila svoje účinkovanie v ruskej mládežníckej MHL.

Klub hráčom ponúkol možnosť dohrať sezónu v tímoch prvej ligy (Prešov, Spišská Nová Ves, Bardejov a Michalovce) formou hosťovania. HK Poprad sa naďalej pred koncom prestupového termínu (15. 2. 2015) zaujíma o popradských odchovancov hrajúcich v iných tímoch, s ktorými o možnosti ich angažovania rokuje.

Momentálne má trénerské duo Milan Jančuška a Vladimír Turan k dispozícii štyri kompletné päťky s jedným útočníkom naviac. Ak k posilneniu kádra už nedôjde, tím kamzíkov môžu vystužiť hráčmi z juniorského tímu Popradu.