Novinky - 18.10.2014 10:09

Na HK Orange za 1 cent, na Košice za 2 eurá

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: HK Poprad, Foto: Archív RISO

Kto si odložil lístok z piatkového zápasu Popradu s Martinom a preukáže sa ním na pokladni zimného štadiónu, pôjde na zápas kamzíkov so slovenskou reprezentáciou do 20 rokov (zápas HK Poprad - HK Orange 20 sa hrá vo štvrtok 23. októbra o 17.00 h) za 1 cent.

Následne, kto sa v pokladni preukáže jednocentovým lístkom z tohto duelu, bude si môcť zakúpiť lístok na východoslovenské derby Popradu s majstrom z Košíc, ktoré sa bude hrať o deň neskôr tj. v piatok 24. októbra o 17.00 h.

Lístky na ktorýkoľvek zápas HK Poprad v danom mesiaci si môžu fanúšikovia zakúpiť dopredu priamo v pokladni zimného štadióna. Tá je otvorená vždy až do konca druhej tretiny extraligového zápasu kamzíkov. Čiže pri kúpe lístka na HK Orange 20 si diváci môžu rovno zakúpiť aj lístok na košických oceliarov.

Príďte podporiť HK Poprad v boji o špicu extraligovej tabuľky a získajte tak vstupenky na nasledujúce domáce zápasy za zvýhodnené ceny!

VSTUPENKY

Ceny vstupeniek na domáce stretnutia HK POPRAD v Tipsport extralige 2014/2015 budú nasledovné:

  • vstupenka: 3,50 EUR
  • vstupenka ZŤP: 1,50 EUR
  • vstupenka na státie (len pre členov FANKLUBU): 2,50 EUR
  • vstupenka detská (do 130 cm): 0,05 EUR

Predajným miestom, na ktorom si môžete zakúpiť vstupenky na domáce zápasy, bude pokladňa Zimného štadióna mesta Poprad. Tá bude otvorená vždy len v deň zápasu od 14.00 hod. Predpredaje sa v tejto sezóne konať nebudú, vo výnimočných prípadoch na atraktívne zápasy budeme o spustení predpredaja včas informovať.

Vstupenky bude možné zakúpiť aj cez predajnú sieť Ticketportál. Nie však v deň zápasu.

Pri kúpe vstupenky ZŤP je potrebné predložiť v pokladni preukaz ZŤP, ktorým je potrebné sa preukázať aj pri vstupe cez turnikety.