Novinky - 30.09.2014 08:05

Poprad chce natiahnuť víťaznú domácu sériu

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: Korzár, Foto: RISO

V predchádzajúcich štyroch stretnutiach pred svojimi fanúšikmi stratili kamzíci jediný bod, keď v 1. kole zdolali Nitru 1:0 až po predĺžení. Následne si poradili so Žilinou (5:1), Trenčínom (4:1) a naposledy aj s Piešťanmi (2:1).

„Zatiaľ sme doma prakticky stopercentní, dúfam, že to bude naďalej pokračovať. Takéto vydreté víťazstvá sa rátajú a tešia o to viac,“ prezradil nám po piatkovom domácom zápase s Piešťanmi útočník HK Poprad Samuel Takáč, ktorý otváral skóre súboja.

Práve Piešťany vyradili Poprad v 1. kole play-off v uplynulej sezóne, preto im Popradčania mali čo vracať.

„Je to tak. Súper dosť omladil tím, preto bol na tom korčuliarsky veľmi dobre. Stále je ale na ich hre vidieť, že dodržujú defenzívny systém hry. Znovu nepadlo veľa gólov,“ poznamenal Takáč, ktorý mal pri svojom góle aj kus šťastia, keď sa puk odrazil do bránky od jeho stehna.

Čítajte viac TU

VSTUPENKY

Ceny vstupeniek na domáce stretnutia HK POPRAD v Tipsport extralige 2014/2015 budú nasledovné:

  • vstupenka: 3,50 EUR
  • vstupenka ZŤP: 1,50 EUR
  • vstupenka na státie (len pre členov FANKLUBU): 2,50 EUR
  • vstupenka detská (do 130 cm): 0,05 EUR

Predajným miestom, na ktorom si môžete zakúpiť vstupenky na domáce zápasy, bude pokladňa Zimného štadióna mesta Poprad. Tá bude otvorená vždy len v deň zápasu od 14.00 hod. Predpredaje sa v tejto sezóne konať nebudú, vo výnimočných prípadoch na atraktívne zápasy budeme o spustení predpredaja včas informovať.

Vstupenky bude možné zakúpiť aj cez predajnú sieť Ticketportál. Nie však v deň zápasu.

Pri kúpe vstupenky ZŤP je potrebné predložiť v pokladni preukaz ZŤP, ktorým je potrebné sa preukázať aj pri vstupe cez turnikety.