Novinky - 26.09.2014 08:14

Rapáč má natrhnutý väz, súboj bratov dnes nebude

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: Korzár, Foto: RISO

Všetko sa to odohralo asi desať minút pred koncom tretej tretiny, keď po tvrdom strete s domácim Petrom Smrekom ostal Richard Rapáč ležať na ľade a z jeho tváre sa dalo ľahko vyčítať, že ide o vážne zranenie.

„Hneď som vedel, že je to zlé. Potom, ako ma odniesli z ľadu, mi to dali do dlahy a šiel som autobusom domov. Na druhý deň som absolvoval vyšetrenie v Bratislave. Určite ma v najbližších dňoch čaká artroskopia kolena, čo je pauza minimálne na šesť týždňov,“ prezradil nám Richard Rapáč, ktorý je momentálne v domácej liečbe. Od členka až k stehnu má ortézu.

Prvotné predpoklady sa, žiaľ, potvrdili, Rapáč má natrhnutý bočný väz v kolene. Keďže koleno má momentálne poriadne opuchnuté a naliate krvou, ďalšie vyšetrenia budú možné až po zmiernení opuchu.

„Ak sa potvrdí aj poškodený meniskus, môžem pauzovať aj pol roka. Múdrejší budem až na budúci týždeň, keď mi to odpuchne,“ povzdychol si útočník HK Poprad.

Čítajte viac TU

VSTUPENKY

Ceny vstupeniek na domáce stretnutia HK POPRAD v Tipsport extralige 2014/2015 budú nasledovné:

  • vstupenka: 3,50 EUR
  • vstupenka ZŤP: 1,50 EUR
  • vstupenka na státie (len pre členov FANKLUBU): 2,50 EUR
  • vstupenka detská (do 130 cm): 0,05 EUR

Predajným miestom, na ktorom si môžete zakúpiť vstupenky na domáce zápasy, bude pokladňa Zimného štadióna mesta Poprad. Tá bude otvorená vždy len v deň zápasu od 14.00 hod. Predpredaje sa v tejto sezóne konať nebudú, vo výnimočných prípadoch na atraktívne zápasy budeme o spustení predpredaja včas informovať.

Vstupenky bude možné zakúpiť aj cez predajnú sieť Ticketportál. Nie však v deň zápasu.

Pri kúpe vstupenky ZŤP je potrebné predložiť v pokladni preukaz ZŤP, ktorým je potrebné sa preukázať aj pri vstupe cez turnikety.