Novinky - 15.08.2014 06:41

Tatranský pohár 2014 - Press informácie

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: hkpoprad.sk

Vážení zástupcovia médií,

srdečne Vás pozývame v poradí už na 67. ročník turnaja o Tatranský pohár v ľadovom hokeji, ktorý sa uskutoční v dňoch 21. - 23. 8. 2014 na Zimnom štadióne mesta Poprad.

Záverečný ceremoniál s vyhodnotením víťazov turnaja a najlepších jednotlivcov sa uskutoční v sobotu 23. augusta po skončení stretnutia HK POPRAD - HK ORANGE SLOVENSKO 20. Zápas je podľa rozpisu turnaja na programe o 18.00 h alebo operatívne po stretnutí HC Steelers - SC Miercurea Ciuc so začiatkom zápasu o 15.00 h.

Na turnaj sa prosím akreditujte prostredníctvom e-mailu na adrese [email protected] u sekretárky klubu Martiny Špitkovej. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať.

Turnajová akreditácia (a novinársky preukaz) Vám pomôže a uľahčí ďalší pohyb na štadióne. Fotografi sa budú môcť dostať za mantinely, kameramani s redaktormi si môžu rozhovory s hráčmi robiť v priestore pred hráčskymi šatňami. Všetci zástupcovia médií budú mať voľný prístup do press centra, ktoré sa nachádza priamo na zimnom štadióne. Bez akreditácie nebude možné dostať sa do spomínaných priestorov!

Pre novinárov sú na štadióne nachystané špeciálne priestory. Pre kameramanov je vyhradená plošina s pripojením do elektrickej siete, rovnako tak je vybavené aj press centrum, kde budú k dispozícii i súpisky mužstiev pred každým zápasom. K novinárskej práci bude prístupné aj Wi-fi pripojenie na internet.

Akreditácie si registrovaní novinári môžu postupne vyzdvihnúť od štvrtka 21. augusta na sekretariáte klubu! S ich vydávaním sa začne od 13.00 h.