Novinky - 18.02.2019 13:12

Takýmto nádherným sólom zariadil prvú výhru v Kôlničke

Zdroj: huste

Hokejistom Liptovského Mikuláša túto sezónu chýbal domáci stánok. Pre rekonštrukciu známej "Kôlničky" hosťovali v Spišskej Novej Vsi, či Žiline a keď sa konečne mohli vrátiť na vynovený štadión, víťazstvá chýbali. Až teraz!

V nedeľňajšom zápase proti Novým Zámkom im na prvú výhru v Kôlničke stačil jediný gól, o ktorý sa utešeným sólom od vlastnej brány postaral Jakub Sukeľ.  „Bol to asi najkrajší gól, aký som zatiaľ dal vo svojej kariére, v Tipsport lige určite. Som veľmi šťastný, že sme to dnes zvládli. Stálo nás to strašne veľa síl hrať zápas na 1:0. Podržal nás však Marek Šimko v bráne. Vybojovali sme si to a myslím si, že výhru sme si stopercentne zaslúžili,“ užíval si víťazný gól po zápase 23-ročný krídelník.  „Nešlo nám to v presilovke dostať sa do súperovej tretiny, tak som to zobral na seba. Nejako sa mi to tam otvorilo, cítil som šancu,tak som šiel do brány a ´Košovi´ som to dal bekhendom hore. Rád zaplatím za takýto gól na tímovej kasy. "

Tri kolá pred koncom základnej časti Tipsport ligy tak Liptáci odskočili poslednej Žiline na rozdiel šiestich bodov a už v piatok budú môcť vo vzájomnom zápase na ľade vlkov definitívne potvrdiť jedenástu priečku tabuľky a poslať svojho súpera do baráže.