Novinky - 18.05.2018 10:09

Samuel Baroš a Adam Zbořil pokračujú v Nových Zámkoch

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: sita, youtube

Samuel Baroš a Adam Zbořil pokračujú v Nových Zámkoch
Baroš sa stal okamžite po príchode do Nových Zámkov tímovou jednotkou

NOVÉ ZÁMKY 17. mája (SITA) - Samuel Baroš a Adam Zbořil budú aj v ďalšej sezóne hrať v najvyššej slovenskej hokejovej súťaži za HC Nové Zámky. Dvadsaťštyriročný brankár prišiel do Nových Zámkov v decembri 2017 po neúspešnej skúške v českom Hradci Králové a okamžite sa stal tímovou jednotkou. Dosiaľ odohral za Nové Zámky 29 zápasov.

"Na predĺžení spolupráce o ďalší rok sme sa dohodli pár dni po skončení play-off. S uplynulým ročníkom nie som spokojný, nakoľko na začiatku sezóny som dlho nechytal. Od začiatku pôsobenia v Nových Zámkoch som sa k tomu ešte stihol dvakrát zraniť," zhodnotil Baroš pre oficiálny klubový web. "Dúfam, že sa to tentokrát obráti na dobré a ukážem, že som bol pre Nové Zámky správna voľba. Verím, že sa mi bude v bránkovisku dariť," dodal odchovanec Slovana Bratislava.

Dvadsaťdvaročný český útočník Zbořil prišiel do tímu z fínskeho IPK v tamojšej nižšej súťaži Mestis. V novozámockom drese odohral 60 stretnutí so ziskom 34 bodov za 12 gólov a 22 asistencií. Jeden štart pridal aj za rezervu v I. lige.