Novinky - 10.03.2016 13:35

Informácie o cenách a predaji vstupeniek - štvrťfinále play-off

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: HK Poprad
Titulok

Horúca fáza - play-off - je výnimočná športová udalosť každej hokejovej sezóny. Všetci vieme, že za postup do play-off nedostáva klub bonusy či prémie. Všetky náklady si musíme pokryť sami. Príjem zo vstupného je pre náš klub dôležitý. Všetky príjmy zo vstupného budú použité výhradne na krytie výdavkov spojených s účasťou v tejto významnej časti súťaže. Vzhľadom na náročnú sezónu je postup do play-off o to cennejší.
Príďte nás podporiť, ukážme všetkým "plný dom"! Dokážme súperovi, že sme silní, silné mesto, že sme jeden tím! Máme iba jeden cieľ. VYHRAŤ!

PERMANENTNÉ VSTUPENKY sú platné aj počas zápasov play-off!

Prvých 100 fanúšikov dostane pri zakúpení dvojzápasovej vstupenky darček - tričko s logom play-off 2016!


PREDAJ VSTUPENIEK

  • Predpredaj vstupeniek bude prebiehať dňa 16. marca od 14:30 do 18:00 hod. v pokladni ZŠ.
  • Predaj vstupeniek sa v deň zápasu začne od 14:30 hod. v pokladniach ZŠ.
  • Vstupenky je možné zakúpiť aj cez www.ticketportal.sk

Vysvetlivky k jednotlivým kategóriám
- Dvojzápasová vstupenka platí na 3. a 4. domáci štvrťfinálový zápas (17. a 18. marca)

- ZŤP osoba na invalidnom vozíku má na zápas bezplatný vstup. Vstupenka sa vydá pre sprievodcu tejto osoby a stojí 3,- €. Sprievodca má nárok na sedadlo iba vo vyhradenom sektore. Maximálny počet ZŤP osôb na invalidnom vozíku počas jedného zápasu je 10. Pre ZŤP je vyhradený osobitný vchod. 

- Deti do 130 cm majú nárok na bezplatný vstup na zápas v doprovode dospelej osoby, ktorá si zakúpi vstupenku. V tomto prípade dieťa nemá nárok na sedadlo. Na prechod dieťaťa do 130 cm s rodičom cez turniket je možné použiť iba vyhradený vchod B/C (pri vrátnici), kde bude prebiehať meranie výšky.

- Cenová kategória "školy" platí pre skupinu žiakov základných a stredných škôl. Povinnosťou je vyhotoviť transparent podporného charakteru preukazujúci sympatie voči HK Poprad. Skupina žiakov sa musí vopred ohlásiť na e-mailovej adrese [email protected], kde budú poskytnuté ďalšie informácie.

- Počas zápasov play-off neplatia zľavy pre študentov a dôchodcov. 

Rovnako, ako počas základnej časti, keď výška vstupného na domáce zápasy HK Poprad bola najnižšou v rámci všetkých klubov Tipsport ligy, tak aj teraz patríme medzi kluby s najnižším vstupným.

Kalendár štvrťfinálových zápasov

HK Poprad - HKM Zvolen, 17. marec 2016 (štvrtok), 17:00 hod.

HK Poprad - HKM Zvolen, 18. marec 2016 (piatok), 17:00 hod.

Prípadný 6. zápas

HK Poprad - HKM Zvolen, 22. marec 2016 (utorok), 17:00 hod.