Novinky - 16.02.2016 13:58

ZMENY V KÁDRI PRED KONCOM PRESTUPOVÉHO OBDOBIA

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: HKPoprad

Útočné rady HK Poprad posilnil Ondrej MIKULA. Tento 27-ročný krídelník pôsobil v aktuálnej sezóne v tipsportligových kluboch a vyskúšal si aj zahraničný angažmán v Kazachstane. Do štatistík si v Piešťanoch a v Bystrici pripísal 19 bodov za 7 gólov a 12 asistencií. Počas svojej kariéry už obliekal aj dresy bieloruského či českých celkov.

Ďalšou posilou Kamzíkov sa stal odchovanec skalického hokeja Vladimír LANTOŠ. Dvadsaťpäťročný center pôsobil v aktuálnej sezóne v HK 36 Skalica, kde v 46 zápasoch získal 10 bodov za 7 gólov a 3 asistencie.

Popradskú obranu prichádza vystužiť Henrich JABORNÍK. 190 centimetrov vysoký a 88 kilogramov vážiaci zadák k nám prichádza z Banskej Bystrice. V aktuálnej sezóne obliekal aj skalický dres. Na svojom konte má 7 bodov (2+5), ktoré spolu nazbieral v oboch tipsportligových mužstvách.

Štvoricu nových posíl dopĺňa obranca Tomáš PAŘÍZEK, ktorý k nám prichádza z Dukly Trenčín. Je 189 centimetrov vysoký a váži 91 kilogramov. V červeno-žltých farbách odohral v aktuálnej sezóne 8 zápasov. V minulosti pôsobil aj v zámorských juniorských súťažiach.

Všetkých menovaných v Poprade srdečne vítame a v drese s kamzíkom na hrudi im želáme veľa úspechov!

Po dohode s Trenčínom bude Patrik KOYŠ aj naďalej hájiť farby nášho klubu!

Z HK Poprad odchádza na hosťovanie do Banskej Bystrice Lauris BAJARUNS (výmena s Jaborníkom). Hosťovanie v našom klube skončilo aj Ondrejovi BRIJÁKOVI, ktorý sa vracia do Prešova. Obom hráčom ďakujeme za výkony v bielo-modrých farbách a želáme im veľa úspechov.