Novinky - 16.08.2013 06:29

V Poprade sa predstaví rumunský majster so Stanom Kožuchom

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: MN, Foto: RISO

HK Poprad - HCS Csíkszereda, piatok 16. augusta o 17.00 h, Zimný štadión mesta Poprad

Hokejisti tímu HCS Csíkszereda zakončili minulú sezónu až vo finále MOL Ligy, kde nestačili na Dunajújvároš. Chuť si napravili aspoň v rumunskej najvyššej súťaži, kde sa stali opäť šampiónmi. Celok je v Poprade a jeho okolí na sústredení už od začiatku tohto týždňa. Aktuálne sa v jeho kádri nachádza iba jediný legionár, Popradčanom dobre známy brankár - Stanislav Kožuch. V minulej sezóne sa v drese HCS Csíkszereda objavil aj extraligový rekordér v počte odohraných zápasov (viac ako 800) Miroslav Škovira.

Na zápas určite nenastúpi Samuel Takáč, ktorý má na ústach stehy a po údere hokejkou si to odniesol aj zlomený nos. Na skúške v rakúskom Dornbirneri neuspel obranca Mário Kurali a rovnako pochodil aj útočník Dávid Buc v českom Kladne. Jednou nohou na odchode z Popradu je i Štefan Fabian a Patrik Svitana.

Tento prípravný zápas bude posledným pred štartom Tatranského pohára, ktorý sa uskutoční od štvrtka 22. augusta do soboty 25. augusta na popradskom zimnom štadióne. Na dnešný zápas ste všetci srdečne pozvaní.

Vstupné: 2 €, deti majú vstup zdarma