Novinky - 20.03.2013 06:42

Radoslav Suchý: Dali sme do toho všetko

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: RISO/Korzár, Foto: RISO

O postupujúcom napokon rozhodlo domáce prostredie. V siedmich dueloch sa totiž zakaždým radovalo domáce mužstvo.

Zatiaľ čo Poprad na svojom úzkom klzisku Košice v každom stretnutí jasne prevýšil, v Steel Aréne to boli vo všetkých štyroch prípadoch veľmi tesné výsledky. Trikrát prehrali kamzíci rozdielom jediného gólu, v rozhodujúcom siedmom meraní síl 3:1, keď inkasovali do prázdnej bránky počas power-play.

„Sme veľmi sklamaní. Myslím si, že za hru, ktorú sme predvádzali počas celej série, sme si aj zaslúžili postúpiť. Škoda toho, šťastie sa nepriklonilo na našu stranu. Aj v závere sme tam mali nejaké šance. Celú sériu nám ale nefungovali presilovky,“ uviedol najskúsenejší popradský obranca Radoslav Suchý.

Prehrali so cťou

Rozhodujúci siedmy duel nezačali kamzíci vôbec dobre, keď už v 6. minúte prehrávali 0:2. Hoci potom zmobilizovali svoje sily a v polovici stretnutia znížili, vyrovnať sa im už až do konca nepodarilo.

„Je veľký rozdiel hrať na našom malom a na tomto veľkom ihrisku. Je to extrém. Nejako sme sa s tým nevedeli popasovať,“ hľadal príčiny neúspechu Suchý. To, že už má Poprad po sezóne, si bezprostredne po skočení pondelkového súboja ani nevedel predstaviť.