Novinky - 17.03.2013 12:22

Súťaž "Poď na hokej a vyhraj" slávila v Poprade úspech

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: hkpoprad.sk, Foto: RISO

Marketingová akcia slávila u šťastných výhercov úspech. Výherca šeku na 20 alebo 100 eur sa okamžite zobrazil na svetelnej tabuli. Po každom góle Popradu vo všetkých domácich dueloch sa z držiteľov jednorázových vstupeniek a permanentiek vylosoval jeden výherca, ktorý obdržal šek vo výške 20 eur. Keďže boli všetky tri domáce dueli aj víťazné, na konci stretnutia sa žreboval výherca 100-eurového poukazu.

Predávanie ceny prebiehalo priamo na zimnom štadióne. Publikum ho mohlo sledovať na veľkoplošnej obrazovke, kde cenu predávali dievčatá z tanečnej skupiny Hustle Cheerleaders. Výherca si šek následne vymenil za hotovosť na sekretariáte klubu po predložení vylosovanej vstupenky alebo permanentky, platného dokladu totožnosti a samotného výherného poukazu. 

Celkovo kamzíci nastrieľali Košiciam 13 gólov, pričom vždy aj triumfovali. Na výhrach tak HK Poprad rozdal šťastným výhercom až 560 eur. Do hľadiska popradského zimáku si prišlo štvrťfinálovú sériu pozrieť 11 901 divákov, pričom 6. zápas série bol vypredaný (4 400 divákov).

Víťazi cien sa rozhodli peňažnú čiastku investovať prevažne do kúpy lístkov na ďalšie domáce zápasy, či kúpy permanentky na budúcu sezónu. Našli sa aj takí, ktorí si za výhru kúpili maskota klubu či peniaze venovali do zbierky na onkológiu. Dokazujú to aj slová výhercov počas sobotňajšieho šiesteho zápasu série medzi Popradom a Košicami.

Juliana Bajusová (na fotke), víťazka 20-eurovej poukážky po prvom góle sobotňajšieho zápasu: "Peniaze použijem na kúpu permanentky na budúcu sezónu."

Pavel Rajtár, výherca 20-eurovej poukážky po druhom góle Popradu v sobotu: "Výhru venujem na onkológiu a zároveň si kupujem plyšového kamzíka, kúpou ktorého rovnako podporím zbierku na onkologických chorých pacientov."

Marián Kohút, spokojný držiteľ poukazu po treťom góle kamzíkov a optimista veriaci v postup do semifinále: "Kúpim si za ne lístky na nasledujúce zápasy kamzíkov v semifinále."

Fanúšikovia zároveň na pokladniach zimného štadiónu kupovali za zníženú cenu 5 eur aj plyšového kamzíka - maskota klubu HK Poprad. Výťažok z tohto predaja rovnako poputuje na finančný dar, na ktorý sa po skončení štvrťfinále zloží vedeniu klubu spoločne s hráčmi. Predanie finančného daru popradskej onkológii vo výške 1000 eur prebehne v najbližších dňoch. Ak kamzíci postúpia do semifinále, uskutoční sa ďalšia finančná zbierka na charitatívne účely.