Novinky - 16.03.2013 07:34

Šiesty zápas pod Tatrami sľubuje nervy drásajúcu drámu

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: Marek Nemec

HK Poprad - HC Košice, sobota 16. marca o 18.00, Zimný štadión mesta Poprad, 6. zápas štvrťfinále play-off

Textový online prenos zo zápasu môžete sledovať tu: http://www.onlajny.eu/match/index/id/58325

Nevšedné hokejové divadlo ponúkajú hráči oboch mužstiev vo štvrťfinálovom východoslovenskom derby.Doterajších päť odohraných duelov ponúklo nádherné gólové okamžiky, pekné akcie, emóciami vybičované súboje aj taktické manévre. Po tom, čo sa vo štvrtok radovali na svojom ľade Košičania, majú zároveň na svojej strane aj mečbol, ktorý budú dnes kamzíci odvracať. Úloha to síce nebude ľahká, ale so šiestym hráčom v hľadisku, ktorý dokázal vytvoriť v predchádzajúcich dvoch domácich zápasoch fantastickú atmosféru, to bude predsa len o niečo jednoduchšie.

Predpredaj vstupeniek na šiesty štvrťfinálový zápas sa uskutoční v piatok 15. marca v čase od 14.00 do 17.00. V prípade veľkého záujmu sa otváracia doba prispôsobí a pokladňa zimného štadióna bude otvorená aj dlhšie.

V deň zápasu, tj. v sobotu 16. marca sa predaj vstupeniek začne na pokladni zimného štadiónu o 14.00. Vstupné je jednotné a to vo výške 5 eur. Permanentky na štvrťfinále platia.

HK POPRAD - HC KOŠICE 6. zápas QF Play-off - 16. marca o 18.00

PREDPREDAJ VSTUPENIEK NA PLAY OFF ZÁPAS  V TERMÍNE:

15.03.2013 od 14.00 hod.    do 17.00 hod.

PREDAJ VSTUPENIEK V DEŇ ZÁPASU:

16.03.2013 od 14.00 hod.   

Jednotná cena vstupného 5,00 €

Poď na hokej a vyhraj 20 alebo 100 eur

Po skončení každej série - štvrťfinálovej, semifinálovej a finálovej série (pozn. podmienené postupom Popradu do ďalších vyraďovacích kôl), sa spoločnými silami vedenie klubu s hráčmi zloží na finančný dar v minimálnej výške 1000 eur pre tých, ktorí to najviac potrebujú. Pomocnú ruku tak podáme deťom trpiacim onkologickými chorobami ako aj detským domovom v Poprade a blízkom okolí.

Zároveň na pokladniach Zimného štadióna mesta Poprad bude na predaj za zníženú cenu 5 eur (pôvodne 10 eur) plyšový kamzík - maskot HK Poprad. Výťažok z predaja bude rovnako venovaný tým, ktorú pomoc najviac potrebujú.

Na domáce zápasy HK Poprad vo štvrťfinálovej sérii sme pre popradského diváka pripravili prekvapenie vo forme súťaže o šeky v hodnote 20 a 100 eur. Výherca sa okamžite zobrazí na svetelnej tabuli. Po každom góle Popradu vo všetkých domácich dueloch sa z držiteľov jednorázových vstupeniek a permanentiek vylosuje jeden výherca, ktorý obdrží šek vo výške 20 eur. 

V prípade, ak kamzíci zápas vyhrajú, bude sa na konci stretnutia žrebovať výherca 100-eurového poukazu. Predávanie ceny bude prebiehať priamo na zimnom štadióne, bude snímané kamerou a premietané na veľkoplošnej obrazovke. Výherca si cenu (poukážku, šek) vymení za hotovosť na sekretariáte klubu po predložení vylosovanej vstupenky alebo permanentky a platného dokladu totožnosti.