Novinky - 21.02.2013 09:09

Popradčania si úspešne vyskúšali nájazdy

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: RISO/Korzár, Foto: RISO

V tabuľke sa o lepšie skóre dostali na siedmu priečku, keď preskočili baranov z Banskej Bystrice. Pod víťazstvo Podtatrancov sa spoľahlivým výkonom a dvoma gólovými prihrávkami podpísal obranca Daniel Brejčák.

"Myslím si, že naša hra sa konečne trochu zlepšila. Prvá tretina bola opatrnejšia, domáci v nej mali o niečo viac šancí. Stále sme si však hovorili, že budeme hrať systémom, ktorý sme zmenili už v zápase so Zvolenom a postupne sa to vyrovnalo. V tretej tretine sme išli do vedenia, škoda, že domáci pár minút pred koncom vyrovnali. Mohli sme mať tri body, sme ale radi aj za tie dva," bilancoval stretnutie v kúpeľnom meste zadák, ktorý sa do Popradu vrátil z Košíc, kde túto sezónu začínal.

"Prakticky všetky tri inkasované góly boli dosť smolné. Prvý si dal Dušan vlastný, ďalšie dva mu prešli pomedzi nohy. Napriek tomu nás podržal, najmä v samostatných nájazdoch. Stále je dôležité, aby sa mužstvo nezlomilo, aj keď dostane gól. Teší nás, že sme konečne vyhrali nad tabuľkovo silným súperom," zdôraznil Brejčák.

Čítajte viac: http://poprad.korzar.sme.sk/c/6709385/popradcania-si-uspesne-vyskusali-najazdy.html#ixzz2LWFDGAhX