Novinky - 27.10.2024 18:59

HC MONACObet Banská Bystrica - HK Dukla Ingema Michalovce 2:1 v 15. kole Tipos extraligy

Tomáš Magáth Autor: Tomáš Magáth | Zdroj: tasr / jojsport

Všetky zápasy hokejovej Tipos extraligy možno sledovať na mobiloch, počítačoch či televíznych obrazovkách aj prostredníctvom aplikácie JOJ PLAY. 

Hokejisti Banskej Bystrice zdolali v 15. kole Tipos extraligy Michalovce 2:1 a pripísali si druhú výhru v rade. Zemplínčania nenadviazali na víťazstvo v Nových Zámkoch a prehrali tretí duel z posledných štyroch.
        V prvej tretine mali viac šancí domáci, ale vedenia sa ujali až 17 sekúnd pred prestávkou po vyhratom buly a tvrdej rane Michalčina od modrej. V strednom dejstve aktívnejší hostia vyrovnali v presilovke po teči Daugavinša, lenže Bystrica išli znovu do vedenia, keď puk pretlačil do bránky v neprehľadnej situácii Boucher. V tretej tretine gól nepadol, keď tím spod Urpína nevyužil presilovku o dvoch hráčov a Michalovce sa nepresadili v záverečnej hre bez brankára v šestici.

        sumár - 15. kola:
        HC MONACObet Banská Bystrica – HK Dukla Ingema Michalovce 2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
        Góly: 20. Michalčin (Voyer, Boucher), 35. Boucher (Voyer, Michalčin) – 30. Daugavinš (Svitana, Rockwood). Rozhodovali: Štefik, Snášel ml. – Pribula, Hercog, vylúčení na 2 min.: 5:4, presilovky: 0:1, oslabenia: 0:0, diváci: 2167.
        Banská Bystrica: Hrachovina – Scarlett, Chicoine, Michalčin, Česánek, L. Kozák, Žabka – Adams, Wedman, R. Faith – Kukuča, Boucher, Voyer – Výhonský, Petriska, Tomka – Valigura, Čunderlík, Matoušek
        Michalovce: Junca – Bodák, Slováček, Meliško, J. Brejčák, Drgoň, Kulda – Daugavinš, Johnson, Fominych – Svitana, Rockwood, Krastenbergs – A. Varga, M. Valach, Michnáč – Vašaš, Solenský, Kabáč

Tomáš Magáth

Tomáš Magáth

Viac článkov od autora