Novinky - 02.02.2013 10:11

Popradskí kamzíci - HK 36 Skalica

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: MN
Titulka zápasového sprievodcu so Skalicou patrí strelcovi piateho gólu do siete Martina Ľubomírovi Vaicovi, ktorý sezónu začal v Spišskej Novej Vsi. Na profilovej fotke nájdete českého obrancu udomácneného pod Tatrmi Jaroslava Špeldu, ktorý sezónu dohrá v talianskom klube HC Buldogs Valpellice. Zápasová fotka zachytáva strelca kamzíkov Romana Tomasa, ktorý konto súperových brankárov zaťažil už 24-krát.

V bulletine si prečítate informácie o súperovi zo Záhoria, aktuálne súpisky a štatistiky hráčov oboch táborov. Dušan Sidor sa chce pred záverom sezóny "pobiť" s Robertom Slipčenkom o post brankárskej jednotky Popradu. Vo štvrtok a sobotu si v rámci prípravy na olympijskú kvalifikáciu na ZOH 2014 v Soči zahrali Slovenky dva prípravné zápasy s hokejistkami Číny. Roman Tomas sa gólovo presadil už voči všetkých extraligovým tímom.

Na strane 9 čaká ďalší z dielov "Čo sa našlo vo fotoarchíve kamzíkov". Publikáciu si môžete zakúpiť pred zápasom i počas neho od našich najmenších hokejistov za nezmenenú cenu 50 centov!