Novinky - 29.01.2013 16:12

Robert Sabolič nabral smer Ingolstadt

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: MN, Foto: ERC Ingolstadt

Roberta Saboliča do Popradu priviedol jeho kamaráta a kolega zo slovinskej reprezentácie Sabahudina Kovačeviča, ktorý si v službách Popradu krúti svoju druhú sezónu. 24-ročný ľavý krídelník odohral za HK Poprad celkovo 33 stretnutí s bilanciou 6 + 13, v závere minulého roka ho pribrzdilo zranenie kolena. V sezóne 2011/12 pôsobil vo švédskom klube v Södertälje. Za Panterov by Sabolič mal nastúpiť už tento piatok v zápase proti Hamburgu.

"Robert s nami absolvoval už prvý tréning, na dotiahnutie prestupu chýbajú už len malé formality. Dúfam preto, že už v piatok sa predstaví v našom drese v súťažnom zápase. Sabolič je mladý a nádejný útočník, ktorý na sebe tvrdo pracuje a svojej šance presadiť sa v DEL sa pevne chytí," uviedol pre klubový web nemeckého tímu jeho športový riaditeľ Jim Boni.

„Nedávno bolo zverejnené, že od nás odchádza RobertSabolič. Nie je to celkom tak, s jeho agentom sme mali dohodu, že ho pustíme len v tom prípade, ak za neho príde náhrada v podobe dvoch hráčov, čo jeho agent zatiaľ nesplnil. Ak to nesplní, z našej strany urobíme všetko pre to, aby sme Saboliča nepustili,“ povedal na margo prestupu pre hokejportal.net výkonný riaditeľ HK Poprad Tibor Turan.