Novinky - 17.01.2013 10:18

Preview 39. kola: Poprad sa predstaví na ľade lídra

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: Marek Nemec, Foto: RISO

HKM Zvolen - HK Poprad, piatok 18. januára o 18.00 h, Zimný štadión Zvolen, 39. kolo Tipsport extraligy, vysiela Sport 1 TV

Textový online prenos zo zápasu môžete sledovať tu: http://www.onlajny.eu/match/index/id/52387

Zvolenčania sú usadení na prvom mieste tabuľky so ziskom 90 bodov. Pred dvojicou Nitra a Košice majú náskok 15 bodov. Medzi novinky vo zvolenskej kabíne patrí návrat brankára Lukáša Škrečka, ktorý neuspel na hosťovaní v Trenčíne. Do Zvolena prišiel aj obranca Peter Novajovský. Ten bol medzi prvou päticou prepustených hráčov zo susednej Banskej Bystrice. S blížiacim sa záverom súťaže prichádzajú aj častejšie zakopnutia Zvolena. Z posledných piatich stretnutí dva prehral (v Nitre a v Skalici) a v dvoch zvíťazil až po nájazdoch (doma s Košicami a vonku so Žilinou).

Poprad pokračuje v sérii zápasov na ľade súperov, ktorá sa prehupla do druhej polovice. Bodovať sa im zatiaľ podarilo iba u aktuálne posledného extraligistu v Martine. V Skalici a Košiciach nárok na bodový zisk kamzíci nemali. Na ľad lídra tabuľky vykorčuľuje už aj doliečený útočník Robert Sabolič, ktorý pauzoval pre problémy s kolenom. S kolenom laboruje aj obranca Radoslav Suchý, ktorého čaká magnetická rezonancia. Poprad recept na výborne hrajúci Zvolen ešte nenašiel, keď prehral všetky štyri doterajšie vzájomné zápasy. Skončí sa pod Pustým hradom táto nelichotivá séria kamzíkov? Televízny prenos tohto duelu si môžete pozrieť aj na športovom kanáli Sport 1.

Športová forma súperov z posledných zápasov:

HKM Zvolen: V P V P V V

HK Poprad:  V V P V P P