Novinky - 04.01.2013 09:18

Preview 34. kola: Zápas dvoch "rohatých" tímov

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: Marek Nemec

HC 05 Banská Bystrica - HK Porad, piatok 4. januára o 17.00 h, Zimný štadión Banská Bystrica, 34. kolo Tipsport extraligy

Textový online prenos zo zápasu môžete sledovať tu: http://www.onlajny.eu/match/index/id/52362

Trojica hráčov so skúsenosťami zo zámorskej NHL Dana Tyrell, Clayton Stoner a Tanner Glass ukončila pôsobenie v extraligovom hokejovom tíme HC'05 Banská Bystrica. "Všetci traja potvrdili v prípade zrušenia sezóny NHL svoj záujem vrátiť sa späť do Banskej Bystrice a tu dohrať sezónu," uvádza sa v správe na www.hc05.sk. Nateraz v Banskej Bystrici skončil aj Michal Handzuš, ktorý mal zmluvu iba do Vianoc. Trénerovi Vladimírovi Országhovi by mali pre zranenie chýbať aj Lunter, Šimun a ďalší Kanaďan Lukacevic, všetci laborujú so zraneniami. Otázny štart pre chorobu visí aj nad srdciarom Michalom Hudecom.

Kým barani sa so starým rokom rozlúčili prehrou v derby zápase vo Zvolene 4:2, kamzíci sa čiastočne rehabilitovali hladkým víťazstvom nad vojakmi z Trenčína 4:0. V tomto zápase zároveň dosiahol aj svoju prvú nulu americký brankár v službách HK Poprad Alex Westlund, ktorému sa v týchto dňoch bude končiť mesačná skúška pod Tatrami. Trénerovi Milanovi Jančuškovi dnes nebude v zostave chýbať ani jeden korčuliar. "Také niečo tu už dávno nebolo. Borili sme sa s chrípkami a zraneniami a teraz je všetko v poriadku. Vôbec by som sa nehneval, keby sa v tomto smere naplnilo porekadlo - ako na Nový rok, tak po celý rok," povedal tréner Popradu Denníku Šport. Ako vykročia popradskí hokejisti do Nového roka 2013?

Športová forma súperov z posledných zápasov:

HC 05 Banská Bystrica: P P P V P

HK Poprad: V P V P P