Novinky - 02.12.2012 07:17

Preview 27. kola: HK Poprad - MHC Mountfield

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: Marek Nemec, Foto: RISO

HK Poprad - MHC Mountfield, 2. decembra (nedeľa) o 17.00 h, Zimný štadión mesta Poprad, 27. Tipsport extraligy

Textový online prenos zo zápasu môžete sledovať tu: http://www.onlajny.eu/match/index/id/50921

Celkovo už kamzíci dosiahli štvrtý nerozhodný stav v riadnom hracom čase po sebe a teda v každom z nich aj bodovali. Naposledy doma Poprad zvíťazil v 28. októbra, keď porazil trenčiansku Duklu 3:2. Od vtedy popradskí hokejisti svojich fanúšikov víťazstvom nepotešili.

Nelichotivú bilanciu ťahajú hokejisti z Turca. V rade už prehrali šesť zápasov, keď dokonca v utorok fasovali na ľade Košíc deviatku. V piatok sa im podarilo s lídrom tabuľky bodovať, podľahli mu až po predĺžení. Martinský tréner Róbert Pukalovič má veľké problémy so zostavou. Do sezóny už nezasiahne skúsený matador Michal Beran (operácia ramena), v útoku chýba Lukáš Vartovník (koleno). Na listine zranených sú aj Slimák, Korytko a Perniš. Pre chorobu do hry nezasiahli Dírer a brankár Volentier. Z Francúzska sa do Martina vrátil Andrej Themár a po chorobe aj útočník Petruška.

Martinskí hokejisti sa v poslednom vzájomnom súboji na popradskom ľade prezentovali šokujúcim obratom skóre, keď v posledných minútach nielenže vyrovnali, ale strelili aj víťazný gól. Domácu premiéru si odkrúti obranca HK Poprad Štefan Fabian, ktorý po Tatrami pôsobil aj v minulej sezóne. Túto sezónu začal v kazachstanskom Pavlodare.

Športová forma súperov z posledných zápasov:

HK Poprad: P P V P V P

MHC Mountfield: P P P P P V