Novinky - 26.11.2012 23:47

Preview 25. kola: HK Poprad - HC 05 Banská Bystrica

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: Marek Nemec, Foto: RISO

HK Poprad - HC 05 Banská Bystrica, 27. novembra (utorok) o 17.00 h, Zimný štadión mesta Poprad, 25. kolo Tipsport extraligy

Textový online prenos zo zápasu môžete sledovať tu: http://www.onlajny.eu/match/index/id/50095

Barani z Banskej Bystrice sú aktuálne jediným mužstvom v extralige, za ktoré nastupuje slovenská hviezda z NHL. Tou je v bystrickom drese Michal Handzuš, zatiaľ v šiestich zápasoch nazbieral 5 gólov a dve prihrávky. Najdôležitejším faktorom jeho pôsobenia pod Dubňom je fakt, že mužstvo pomohol herne sa zdvihnúť a vybojovať dôležité body do tabuľky. Na opačnom póle hokejových vzorov sa nachádza 19-ročný mladík Patrik Lamper, ktorý svojím zákrokom na obrancu Zvolena Výborného potvrdil, že skôr ako na ľad patrí na psychiatriu. Netreba pripomínať fakt, že to bol práve on, ktorý bol na začiatku škandalózneho vyvrcholenia zápasu Popradu v Banskej Bystrici (svojím zákrokom zranil brankára kamzíkov Nikkilä-ho), keď sa dokonca bili aj brankári.

Na popradskej lavičke bude mať domácu premiéru nová trénerská dvojica Milan Jančuška a Vladimír Turan. Do zostavy stále nebudú môcť počítať so zraneným Robertom Saboličom. Po slabých výkonoch v predchádzajúcich zápasoch s dvadsiatkou a Piešťanmi sa v Trenčíne kamzíkov výsledkovo darilo. V samostatných nájazdoch premenili tri zo štyroch nájazdov a celkovo si zlepšili náladu po výsledku 3:2 sn.

Športová forma súperov z posledných zápasov:

HK Poprad: V P V P P P

HC 05 Banská Bystrica: P V V P P V