Novinky - 15.11.2012 11:25

Preview 20. kola: HK Poprad - HC Košice

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: Marek Nemec, Foto: MN

HK Poprad - HC Košice, 16. novembra (piatok) o 17.00 h, Zimný štadión mesta Poprad, 20. kolo Tipsport extraligy

Textový online prenos zo zápasu môžete sledovať tu: http://www.onlajny.eu/match/index/id/50067

Košičania pristúpili počas reprezentačnej prestávky k výmene hlavného trénera. Posledným klincom do rakvy Radima Rulíka bola domáca prehra oceliarov práve s Popradom. V dohrávke 11. kola kamzíci zvíťazili 3:2 a revanšovali sa tak Košiciam za domácu prehru 1:2 v druhom kole extraligy. Na lavičku vicemajstra tak zasadol dobre známy Milan Staš, ktorý naposledy pôsobil v poľskom Sanoku. Ani pod jeho vedením sa Košičanom nedarilo, keď v stredu podľahli pod Pustým hradom 2:5 Zvolenu. V košickom drese sa už objavila aj najnovšia posila Tomáš Bulík.

Popradskí kamzíci sa na piatkové derby naladili hladkým víťazstvom 5:0 v Skalici a v tabuľke poskočili na piate miesto práve za štvrté Košicie. Tie majú náskok štyri body, ale odohrali o jeden zápas viac ako Poprad. Kým Poprad ťahá trojzápasovú sériu víťazstiev dosiahnutých na ihriskách súperov, Košiciam sa aktuálne nedarí nájsť hernú tvár, keď prehrali tri zápasy v rade. Ako sa skončí piatkové východoslovenské derby, ktoré nemá vyloženého favorita?

Športová forma súperov z posledných zápasov:

HK Poprad: V V V P V V 

HC Košice: P P P V V V 

VSTUPENKY

·          Obyčajná - 3,00 €

·          ZŤP - 1,50 €

·          Státie (do sektoru domácich) - 2,00 €

·          Detská (do 130 cm) - 0,05 €

Predajným miestom, na ktorom si môžete zakúpiť vstupenky, bude pokladňa Zimného štadióna mesta Poprad. Tá bude otvorená jeden deň pred zápasom (vždy posledný pracovný) v čase od 15.00 h do 17.00 h a v deň zápasu od 14.00 h až do konca druhej tretiny.

Vstupenky bude možné zakúpiť aj cez Ticketportál – www.ticketportal.sk

Pri kúpe vstupenky ZŤP je potrebné predložiť v pokladni preukaz ZŤP, ktorým je potrebné sa preukázať aj pri vstupe cez turnikety.