Novinky - 06.11.2012 08:18

V dohrávke odohrajú kamzíci východoslovenské derby

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: Marek Nemec, Foto: RISO

HC Košice - HK Poprad, utorok 6. novembra o 18.00 h, Steel Aréna Košice, 11. kolo Tipsport extraligy

Textový online prenos zo zápasu môžete sledovať na Onlajny.eu: http://www.onlajny.eu/match/index/id/50696

Extraliga si vybrala prvú reprezentačnú pauzu, cez víkend absolvujú Slováci Nemecký pohár. Kým väčšina extraligových klubov môže oddychovať alebo hľadať stratenú formu, oceliari s kamzíkmi si zahrajú východoslovenské derby. V prvom vzájomnom meraní síl uspeli pod Tatrami Košičania po výhre 2:1.

Košičania sa po nevydarených hlavne domácich stretnutiach konečne rozbehli a prejavila sa aj ich ofenzívna sila. V poslednom hokejovom predstavení v Žiline ale vyšli oceliari naprázdno, keď nevsietili ani gól. Pre zranenia sa v utorňajšom zápase nepredstaví Daniel Brejčák (pretrhnutý sval), Martin Chovan (podvrtnutie krčnej chrbtice), Marek Kolba (natrhnutý stehenný sval) a Martin Gajdoš (narazené rameno).

Hojdačkové výkony kamzíkov pokračujú. Po domácej tesnej prehre s Nitrou sa ukázali v lepšom svetle v Martine. Do zápasu nezasiahol pre zranenie Radoslav Suchý a pre virózu Peter Klouda. Ten by už mal byť doliečený a posilní popradský útok. Obranca Miloslav Jáchym stále pyká za trest v zápase s Banskou Bystricou. Branislav Rapáč opustil výpravu Popradu po zápase na Turci a vybral sa do Bratislavy na zraz reprezentačnej dvadsiatky.

Športová forma súperov z posledných zápasov:

HC Košice: P V V V P

HK Poprad: V P V V P