Novinky - 15.05.2015 09:46

BARANI ZAHÁJILI LETNÚ PRÍPRAVU AJ S LUKÁŠOM HANDLOVSKÝM

Huste.tv Autor: Huste.tv

 Úvodný tréning bol zameraný na tradičné testy fyzickej kondície. Trénerovi Chudému sa malo hlásiť 23 hráčov.

Brankári: A. Košarišťan, V. Rosandič

Obrancovia: D. Gachulinec, I. Hermánek, S. Ivanič, D. Jendroľ, O. Košecký, P. Lunter, J. Predajniansky, M. Rosandič

Útočníci: M. Ambroz, M. Andrisík, K. Domaev, K. Ferleťák, R. Gašpar, L. Handlovský, P. Lamper, M. Lunter, J. Petro, M. Róth, M. Surový, P. Valent, T. Zigo

Medzi nimi bol už aj Lukáš Handlovský, s ktorým vedenie klubu podpísalo jednoročnú zmluvu aj na ďalšiu sezónu. Lukáš mal v minulej sezóne bilanciu 16 gólov a 24 asistencií v 55 zápasoch základnej časti. V play-off pridal 4 góly a dve prihrávky a patril medzi lídrov nášho družstva. Pre Lukáša to bude tretia sezóna v rodnom meste po jeho návrate na Slovensko z pôsobenia v českých súťažiach.

Budúcu sezónu bude pod Urpínom pôsobiť aj Václav Čížek, ktorý sa tiež dohodol na jednoročnom kontrakte. Venco zaznamenal v 36 zápasoch 1 gól a 4 prihrávky. V play-off pridal jeden gól, 5 asistencií a 11 plusových bodov v hodnotení +/-. Václav si momentálne doliečuje ťažký zápal pľúc, ktorý mu neumožnil ani vychutnať si oslavy druhého miesta spolu s ostatnými chalanmi, nakoľko hneď na druhý deň po poslednom stretnutí bol hospitalizovaný v FNsP F. D. Roosevelta.

Chalanom želáme, aby sa im počas prípravy vyhýbali zranenia a trénermi naordinované dávky zvládali s „elánom a potešením“!