Novinky - 15.05.2015 09:44

PREDPRÍPRAVKA NA TURNAJI V LEVICIACH

Huste.tv Autor: Huste.tv
 V konkurencii šiestich mužstiev sa naši chlapci a aj dievčatá nenechali zahanbiť. Turnaja sa zúčastnili tímy : MHK 32 Liptovský Mikuláš, MŠHK Prievidza, MŠK Púchov, HC Petržalka 2010, HK Levice a náš tím HC '05 Banská Bystrica. Hralo sa systémom „každý s každým“ a pri celkovom umiestnení rozhodoval počet dosiahnutých bodov.

V sobotu, v prvom zápase turnaja sme zaznamenali víťazstvo proti domácemu tímu pomerom 7:2. V ten istý deň sme odohrali zápasy s HC Petržalka 2010 a MŠHK Prievidza. Obidva sme zvládli úspešne a po sobotňajšom výkone sme sa mohli tešiť minimálne z bronzu.

V nedeľu naše družstvo čakal tím MHK 32 Liptovský Mikuláš, nad ktorým sme vyhrali 7:5. Do posledného rozhodujúceho duelu sa pustili naši malí „barani“ tvrdohlavo s cieľom zvíťaziť. Vo vyrovnanom a dramatickom stretnutí sa našim chlapcom podarilo zdolať Púchov 9:5 a radostné výkriky chlapcov: „Čo sme urobili ? - Vyhrali!!!“ sa ozývali po celom štadióne. Tretiaci predviedli veľmi pekný kolektívny výkon, ktorý im na konci priniesol odmenu vo forme vytúženého víťzstva.

Sme radi, že môžeme prinášať takéto pozitívne informácie a chlapcom srdečne gratulujeme.

Celkové poradie:


    1. HC 05 Banská Bystrica

    2. MŠK Púchov

    3. HK Levice

    4. MHK 32 Liptovský Mikuláš

    5. HC Petržalka 2010

    6. MŠHK Prievidza


Cenu za najlepšieho obrancu získal Tobias Kálus a titul najlepšej útočníčky získala Emma Donovalová.

Predprípravka na turnaji v Leviciach