Novinky - 20.03.2015 20:37

DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE A UPOZORNENIA

Huste.tv Autor: Huste.tv

vedenie hokejového klubu HC ´05 Banská Bystrica si týmto dovoľuje poskytnúť všeobecné informácie a upozornenia pre všetkých návštevníkov športového podujatia k zápasom PLAY-OFF SLOVNAFT EXTRALIGY 2014/2015, ktoré sa uskutočnia v Banskej Bystrici.

Kapacita banskobystrického štadiónu je v počte 2.800 miest a z tohto dôvodu je pre hosťujúci FAN KLUB vyhradený sektor v počte 89 miest. Tento sektor postačuje počas celej sezóny, s výnimkou zápasov play-off. Záujem o lístky na zápasy play-off je obrovský a z tohto dôvodu nie je možné rozšíriť priestor hosťujúcemu FAN KLUBU. Z bezpečnostných dôvodov sa v Banskej Bystrici neprekračuje uvedená kapacita, ako to možno býva zvykom na iných štadiónoch. Pre nás je najdôležitejšia bezpečnosť našich divákov.

Vstup na štadión:

Návštevníkom odporúčame prísť na štadión v dostatočnom predstihu (vstup na štadión je umožnený od 16.00 h), aby bezproblémovo stihli začiatok stretnutia (17.00 h). Pred vstupom na štadión sa budú všetci návštevníci musieť podrobiť bezpečnostnej prehliadke, ktorá bude z dôvodu zabránenia výskytu zakázaných predmetov na štadióne (sklo-pet fľaše, akékoľvek jedlo, nože, pyrotechnika a pod.). Jedlo a pitie je k dispozícii v bufetoch v priestore štadiónu. Bezpečnostná prehliadka bude takisto zameraná na osoby, ktorým bola na podujatí účasť zakázaná. Pre tento účel je usporiadateľská služba oprávnená na požiadanie kontrolovať preukaz totožnosti, v prípade hodnoverného nepreukázania totožnosti, nemusí byť umožnený vstup bez náhrady na vstupné. Osobám pod vplyvom alkoholických nápojov nebude umožnený vstup na športové podujatie a to bez náhrady na vstupné. Fanúšikom, ktorí budú mať na sebe farby (dres, šál a pod.) hosťujúceho mužstva, je vyhradený sektor C5 (FAN HOSTIA). Do ostatných sektorov vo svojich klubových farbách im vstup neodporúčame a v rámci bezpečnostných opatrení im vstup nemusí byť umožnený, resp. budú presunutí do iného sektoru. Aj z dôvodu skúseností z minuloročnej sezóny, ktoré sa odohrali na našom štadióne, bude nulová tolerancia k agresívnemu správaniu a porušovaniu organizačno-návštevného poriadku. Návštevník, ktorý si zakúpil vstupenku na podujatie a vstupuje do priestorov štadiónu, súhlasí s organizačným a návštevným poriadkom a taktiež súhlasí riadiť sa pokynmi usporiadateľskej služby.

Pevne veríme, že boje budú prebiehať len na ľade, aj to len v duchu fair-play a všetci návštevníci budú odchádzať zo stretnutí s pocitom, že videli vynikajúci hokej v kultúrnom prostredí.

Ďakujeme za pochopenie.

HC ´05 Banská Bystrica