Novinky - 01.03.2014 14:33

Proti Zvolenu to odpálime vo veľkom štýle

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: www.hkpoprad.sk

HK Poprad - HKM Zvolen, nedeľa 2. marca o 16.30, Zimný štadión mesta Poprad, 53. kolo Tipsport extraligy

HK Poprad pripravil pre fanúšikov pred štartom vyraďovacej časti extraligy dve prekvapenia. Prvým prekvapením bude maskot klubu HK Poprad v podobe kamzíka, ktorý zažije pred úvodným bully zápasu svoj krst.

Druhým ťahákom nedeľňajšieho popoludnia bude obrovská zástava v bielomodrých farbách s logom klubu uprostred. Zástava má rozmery 20 x 22 a prikryje takmer celú tribúnu C na popradskom zimáku. Takouto megazástavou sa nemôže pochváliť ani jeden z extraligových klubov na Slovensku a nestratíme sa ani v európskej konkurencii. Podobnými zástavami sa môžu snáď pochváliť len futbalové veľkokluby.

Samospráva v Poprade po dohode s majiteľom veľkoplošnej obrazovky zabezpečila jej funkčnosť počas tohto zápasu. O jej ďalšom osude sa má rozhodnúť v priebehu nasledujúceho týždňa.

Príďte na hokejový zápas 53. kola Tipsport extraligy medzi HK Poprad a HKM Zvolen. Povzbuďte kamzíkov v boji o dôležité extraligové body a odpálte to s nami pred štartom play-off vo veľkom!

Ceny vstupeniek na domáce stretnutia HK POPRAD v Tipsport extralige 2013/2014 budú nasledovné:

  • vstupenka: 3,50 EUR
  • vstupenka ZŤP: 1,50 EUR
  • vstupenka na státie (len pre členov FANKLUBU): 2,50 EUR
  • vstupenka detská (do 130 cm): 0,05 EUR

Predajným miestom, na ktorom si môžete zakúpiť vstupenky na domáce zápasy, bude pokladňa Zimného štadióna mesta Poprad. Tá bude otvorená vždy v deň zápasu od 14.00 hod.