Novinky - 17.02.2014 12:43

Kamzíci získali do záveru sezóny Jaroslava Jabrockého

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: MN, Foto: RISO

Popradský odchovanec Jaroslav Jabrocký odchádzal v novembri minulého roka z HK Poprad do kazašského tímu Sary-Arka Karaganda pôsobiaceho vo ruskej VHL. V najbližších dňoch sa vráti pod Tatry a posilní ofenzívu kamzíkov v záverečných bojoch extraligy. 

Preriedené obranné rady Popradu doplní obranca Ľubomír Malina. Kežmarčan Malina momentálne pôsobí v 1. hokejovej lige v celku HC 07 Prešov. Na striedavý štart za HK nastúpi v zbytku tohto ročníka aj obranca Vladimír Urban, ktorý aktuálne oblieka dres prvoligových Michaloviec. Pred časom obranu HK Poprad vystužil český zadák Jan Látal.

Na striedavý štart opačným smerom putujú útočníci Matúš Paločko (HC 07 Prešov) a Samuel Takáč (HK Dukla Michalovce). 

V piatok 14. februára po súboji pri mantineli predčasne pod sprchy odchádzal útočník Jakub Drábek. Drábekove rameno je našťastie v poriadku a s tímom normálne trénuje. Ešte v nedeľu 9. februára sa v zápase proti Nitre zranil ďalší popradský útočník Lukáš Paukovček. Z ľadu odchádzal s niekoľko centimetrov dlhou tržnou ranou na stehennom svale. V jeho prípade sa doba liečenia ťažko odhaduje, ale prvé kolo play-off určite nestihne. Lukášovi prajeme skoré uzdravenie a návrat na ľad.