Novinky - 03.01.2014 08:10

Popradskí kamzíci - HKM Zvolen

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: MN, RISO

Ďalší zo šesťbodových zápasov, ktoré sa v Poprade hrajú už takmer v každom extraligovom súboji.Tentoraz štvrtí Kamzíci hostia piaty Zvolen, pred ktorým majú náskok jediného bodu. Doterajšie vzájomné zápasy vyhral najtesnejším rozdielom vždy domáci celok, no až dvakrát sa muselo rozhodovať v samostatných nájazdoch.

Po úspešnom ukončení starého roka chcú Popradčania aj ten nový začať rovnako víťazstvom. „Proti Zvolenu chceme do nového roka vykročiť tou správnou nohou. Štvrté miesto je zatiaľ určite výborné. Ostatný domáci zápas proti Piešťanom nám nevyšiel, po Vianociach sme sa nevedeli presadiť, nešli nám nohy. Po víťazstve vonku sme ale psychicky povzbudení. Na súboj so Zvolenom sa tešíme, bude to ťažký súper, s ktorým sa bijeme o štvrtú priečku. Opäť to bude šesťbodový zápas,“ pozýval na piatkový zápas útočník HK Poprad Samuel Mlynarovič.

Zápas sa začína na popradskom zimáku v tradičnom čase o 17.00 hod.

Vstupenky

Ceny vstupeniek na domáce stretnutia HK POPRAD v Tipsport extralige 2013/2014 budú nasledovné:

  • vstupenka: 3,50 EUR
  • vstupenka ZŤP: 1,50 EUR
  • vstupenka na státie (len pre členov FANKLUBU): 2,50 EUR
  • vstupenka detská (do 130 cm): 0,05 EUR

Predajným miestom, na ktorom si môžete zakúpiť vstupenky na domáce zápasy, bude pokladňa Zimného štadióna mesta Poprad. Tá bude otvorená vždy len v deň zápasu od 14.00 hod.

Pri kúpe vstupenky ZŤP je potrebné predložiť v pokladni preukaz ZŤP, ktorým je potrebné sa preukázať aj pri vstupe cez turnikety.