Novinky - 17.12.2013 18:40

Kamzíci na vianočnom jarmoku vyzbierali 1500 eur

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: MN, Foto: MN

V sobotu 14. decembra rozložili kamzíci svoj stánok na XI. Vianočnom jarmoku v Poprade na Námestí sv. Egídia vedľa fontány. Od 10.00 h dopoludnia ponúkali popradskí hokejisti návštevníkom trhov varené víno a predávali aj plyšového maskota klubu HK Poprad - kamzíčka. Plyšoví kamzíci šli na "dračku", napokon sa ich predalo viac ako 300 kusov. Biele a červené vínko rovnako zahrialo v mrazivom počasí nejedného fanúšika hokeja v Poprade.

Všetci opäť ukázali, že dobrá myšlienka dokáže ľudí spájať a pre choré deti sa vyzbieral finančný príspevok vo výške 1 500 eur. Medzitým kamzíci "z mäsa a kostí" rozdávali svoje autogramy na všetky strany, fotili sa s priaznivcami popradského hokeja a šírili sviatočnú atmosféru blížiacich sa Vianoc. V stánku sa postupne vystriedal takmer celý káder HK Poprad okrem hráčov, ktorých momentálne kvária zranenia či choroby.

HK Poprad sa chce touto cestou poďakovať všetkým ľuďom dobrej vôle, ktorí si našli cestu k vianočnému stánku klubu a prispeli na dobrú vec. Poďakovanie rovnako patrí reklamnej agentúre TOJES za výzdobu a dizajn, mestu Vysoké Tatry za zapožičanie dreveného stánku a mestu Poprad za povolenie a vyhradenie priestoru na realizáciu šľachetnej myšlienky. Poďakovanie patrí aj ďalším sponzorom, ktorí sa pričinili o úspešné zvládnutie akcie.