Novinky - 07.12.2013 06:52

Mikuláš priniesol deťom 30 vriec plyšákov

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: MN, Foto: RISO

Súčasne so sirénou po prvej tretine duelu Popradu a Košíc začali z popradských tribún lietať na ľadovú plochu plyšové hračky. Kým minulý rok sa počas predvianočného zápasu so Žilinou vyzbieralo 25 plných veľkých vriec plyšákov, Mikuláš tentoraz deťom priniesol až 30 vriec hračiek.

Zbierka hračiek bude ešte pokračovať do konca budúceho týždňa, kedy môžu darcovia s dobrým srdcom nosiť plyšové hračky na sekretariát klubu. Minulý rok hračky z ľadu potešili malých pacientov na detských oddeleniach Nemocnice Poprad a Kežmarok. Ďalšie skončili na ZŠ sv. Kríža v Kežmarku. Tento rok potešia okrem chorých detí aj najmenších v detských domovoch.

Sympatickú iniciatívu fanúšikov ocenili aj aktéri na ľade, ktorí po skončení úvodnej časti hry vyčkali na striedačkách a pôsobivé divadlo odmenili potleskom. Priaznivci hokeja v Poprade znova ukázali, že majú dobré srdcia a počas najkrajších sviatkov roka sa vedia podeliť so svojím šťastím podeliť. Za darované hračky a úspešný priebeh ďakujeme všetkým zúčastneným a o rok si dobročinnú akciu zopakujeme znova!