Novinky - 01.12.2013 08:00

Kamzíci narazia na otupené zuby vlkov zo Žiliny

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: MN, Foto: RISO

HK Poprad - MsHK DOXXbet Žilina, nedeľa 1. decembra o 17.00 h, Zimný štadión mesta Poprad, 27. kolo Tipsport extraligy

Textový online prenos zo zápasu môžete sledovať tu: http://www.onlajny.eu/match/index/date/2013-12-01/id/75864

Vlkov poslala na predposlednú priečku tabuľky šnúra siedmich prehier v rade. Na víťaznú vlnu sa naladili až doma s Martinom a tri body potvrdili aj víťazstvom vo Zvolene. Následne však prišiel domáci výprask od baranov bez streleného gólu v pomere 0:6. Žilinské farby však oblieka najlepší strelec extraligy Roman Tomas, ktorý je popradskému publiku dobre známy spoločne s ďalšími ex-kamzíkmi.

Kamzíci pokračujú v hojdačkových výkonoch, keď pravidelne striedajú výhru s prehrou už 11 kôl za sebou. Podľa algoritmu nasleduje v nedeľu opäť víťazstvo. Bodový zisk z domácich zápasov radí Poprad k trojici najúspešnejších tímov extraligy. V piatok sa na zvolenskom ľade stále neobjavila trojica zranených Kroták, Fabian a Nagy. Na odchode z Popradu do tímu HC Motor České Budejovice je český obranca Jaroslav Kasík.

Vstupenky

Ceny vstupeniek na domáce stretnutia HK POPRAD v Tipsport extralige 2013/2014 budú nasledovné:

  • vstupenka: 3,50 EUR
  • vstupenka ZŤP: 1,50 EUR
  • vstupenka na státie (len pre členov FANKLUBU): 2,50 EUR
  • vstupenka detská (do 130 cm): 0,05 EUR

Predajným miestom, na ktorom si môžete zakúpiť vstupenky na domáce zápasy, bude pokladňa Zimného štadióna mesta Poprad. Tá bude otvorená vždy len v deň zápasu od 14.00 hod.

Vstupenky je možné zakúpiť aj cez predajnú sieť Ticketportál.

Pri kúpe vstupenky ZŤP je potrebné predložiť v pokladni preukaz ZŤP, ktorým je potrebné sa preukázať aj pri vstupe cez turnikety.