Novinky - 29.11.2013 08:30

Zvíťazia kamzíci na ľade "šuplerovcov"?

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: MN, Foto: RISO

HKM Zvolen - HK Poprad, piatok 29. novembra o 18.00 h, Zimný štadión Zvolen, 26. kolo Tipsport extraligy

Textový online prenos sledujte tu: http://www.onlajny.eu/match/index/date/2013-11-29/id/75863

Zvolenskí lazaret z posledných dní sa zúžil o doliečených Juraška, Škvaridla a Brabenca. Naopak do neho pribudol obranca Jaroslav Obšut a pridal sa k Ďalogovi, Podkonickému, Balážovi a Pulišovi. Zvolenský manažment angažoval na skúšku fínskeho 23-ročného beka Rami Heikkiläho, ktorý má zvýšiť konkurenciu v zadných radoch majstra. Maródku v útočných radoch bryndziari riešia výpomocou hráčov z Detvy.

Naposledy sa Zvolen radoval z domáceho víťazstva ešte v polovici novembra, keď vyprášil kožuch baranom z Banskej Bystrice 8:0. Potom pustil perie havranom z Piešťan a naposledy žilinským vlkom. Kamzíci naposledy nastúpili bez zraneného Arne Krotáka a Štefana Fabiana. So sebazaprením nastúpil Samuel Takáč. Dlhodobejšie v zostave absentuje útočník Marek Nagy, ktorý pauzuje s nastrelenou nohou. Tréner Milan Jančuška tak musel improvizovať so zostavou, v ktorej sa objavujú domáci odchovanci z juniorky Vojsovič so Štrauchom.

Vo vzájomných zápasoch majú aj napriek bodovej mizérii navrch Zvolenčania. Kamzíkov pokorili na domácom ľade 3:2 a v Poprade padli až po samostatných nájazdoch, kedy však vyhrávali už 3:0 a o vedenie napokon prišli. Ako dopadne tretí zápas týchto súperov?