Novinky - 25.10.2013 08:37

Kamzíci v Piešťanoch vyhrali. Zopakujú rovnaký scenár aj doma?

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: MN, Foto: RISO

HK Poprad - ŠHK Piesťany, piatok 25. októbra o 17.00 h, Zimný štadión mesta Poprad, 15. kolo Tipsport extraligy

Kamzíci prvé víťazstvo vonku v sezóne priviezli práve z Piešťan, kde vyhrali výsledkom 2:1 gólmi Lapšanského a Mlynaroviča. Na tento súboj nebudú v dobrom spomínať popradskí útočníci Jakub Drábek a Samuel Mlynarovič, ktorý po tvrdých atakoch od súpera zápas pre zranenie nedohrali.

Piešťany sú v doterajšom priebehu iba tieňom mužstva z minulej sezóny, kedy ich za úspechom hnal nováčikovský entuziazmus. Včera piešťanskí havrani podľahli 1:2 vo vloženom zápase doma Slovensku 20. Do zostavy opäť naskočil obranca so skúsenosťami z NHL Boris Valábik. Faktom však ostáva, že Piešťancom sa darí viac vonku ako doma. Spoločne s Banskou Bystricou patria k najúspešnejším v extralige so ziskom 17 bodov.

Na zápas nenastúpi obranca Miloslav Jáchym, ktorého po príchode pod Tatry kvária zranenia. Z dlhodobo zranených (Daniel Brejčák, Jakub Drábek a Ľubomír Vaic) začal skúsený útočník Vaic už s tréningovým procesom na ľade.

Vstupenky

Ceny vstupeniek na domáce stretnutia HK POPRAD v Tipsport extralige 2013/2014 budú nasledovné:

  • vstupenka: 3,50 EUR
  • vstupenka ZŤP: 1,50 EUR
  • vstupenka na státie (len pre členov FANKLUBU): 2,50 EUR
  • vstupenka detská (do 130 cm): 0,05 EUR

Predajným miestom, na ktorom si môžete zakúpiť vstupenky na domáce zápasy, bude pokladňa Zimného štadióna mesta Poprad. Tá bude otvorená vždy len v deň zápasu od 14.00 hod.

Vstupenky bude možné zakúpiť aj cez predajnú sieť Ticketportál.

Pri kúpe vstupenky ZŤP je potrebné predložiť v pokladni preukaz ZŤP, ktorým je potrebné sa preukázať aj pri vstupe cez turnikety.